![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello nekem van egy laptop megjelenése vidám kitalálni, mi baj vele, hogy a terhelés, majd azt mondja, hogy az ablakok le, mert a rendszer kudarca, majd azt mondja, újra kell indítani a számítógépet, de azt mondja, ugyanaz a dolog időről időre segítséget, mi a teendő? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tud boot biztonságos üzemmód (csap F8 a boot up)
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk majd nyomja meg az ENTER | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. március 2009 17:39 |
| Tényleg jó a Windows System Error Scan & Repair | pest79456 | General Chat szoftver | 1 | 9. március 2009 13:12 |
| Állítsa le a Windows hiba ... Ó! Blue Screen? | Zanginator | A Windows operációs rendszerek | 3 | 2. február 2009 13:47 |
| Hibaüzenet jelenik meg, és a rendszer leállítja a segítséget, hogy sürgősen szükség | Betamax bandita | Vírus, kémprogram és biztonság | 25 | 20. január 2008 09:27 |
| MS Windows - System már felépült súlyos hiba. | corpsey | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. november 2007 16:52 |
| Téma eszközök | |
| |