menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Okna byla obnovena po závažné chybě, která je stanovena před ale nevrátil

Reply

Thread Nástroje
Old 6. června 2009, 03:12
Nový člen skupiny

Default Okna byla obnovena po závažné chybě, která je stanovena před ale nevrátil

Ahoj, před měsícem jsem byl obdrží "Okna byla obnovena po závažné chybě", a myslela, že to byla chyba vyvolán emulační nástroj a virtuální disk I nainstalován. Tak jsem postupoval odinstalovat a chybové odešel však právě dnes přišla s tak-zvané "obávaný modrou obrazovku chybové hlášení" (přečtěte si citovat z jiného místa) smile.gif a nejsem si docela jist, co to způsobil ?

Mohu požádat o pomoc v této záležitosti? Díky.

PS: Zapomněl jsem, kde hledat pro Minidump souboru v případě, že vědomí se chybová zpráva byla umístěna do okna. Zobrazení mi, kde ji lze nalézt by velmi oceňována. Také jsem již následoval kroky v malwaru a spywaru Úklid Průvodce před rozjezdem nové téma. Doufám, že je to správné fórum. smile.gif
Díky moc
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Můj počítač byla obnovena po závažné chybě dnes awhle316 Virus, spyware a bezpečnost 24 20. října 2008 16:40
Počítačové byla obnovena po závažné chybě jamo777 Operační systémy Windows 4 7. říjen 2008 07:54
Systému byla obnovena po závažné chybě na Win XP Home P5200 Operační systémy Windows 11 9. září 2008 20:48
Systému byla obnovena po závažné chybě WiX Obecné Software Chat 15 21 ledna 2008 05:35
MS Windows - Systém má inkasovat z závažná chyba. corpsey Operační systémy Windows 1 24. listopadu 2007 16:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.