μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα, που καθορίζεται πριν αλλά ήρθε πίσω

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2009, 03:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Windows έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα, που καθορίζεται πριν αλλά ήρθε πίσω

Γεια σας, πριν από ένα μήνα έχω την παραλαβή ενός "Windows έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα" και ότι ήταν ένα λάθος που προκαλείται από την άμιλλα εργαλείο και εικονικής οδήγησης εγκατέστησα. Γι 'αυτό και προχώρησε για να απεγκαταστήσετε το λάθος τους και έφυγε, ωστόσο, μόλις σήμερα επέστρεψαν με τη λεγόμενη "επίφοβη μπλε οθόνη το μήνυμα λάθους" (διαβάστε το απόσπασμα από άλλο site) smile.gif και δεν είμαι βέβαιος τι το προκάλεσε ;

Μπορώ να κάνω αίτηση για βοήθεια σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ.

PS: Έχω ξεχάσει πού να αναζητούν τις minidump αρχείο όταν η εν λόγω σημείωση το λάθος μήνυμα αυτό διατίθενται από τα παράθυρα. Παρουσίαση μου όπου μπορεί να βρεθεί, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Επίσης, έχω ήδη ακολούθησε τα βήματα Malware και Spyware Καθαρισμός οδηγό πριν ξεκινήσετε ένα νέο θέμα. Η ελπίδα αυτή είναι το σωστό βήμα. smile.gif
Ευχαριστώ πολύ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ο υπολογιστής μου έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα σήμερα awhle316 Virus, Spyware & Ασφάλεια 24 20 Οκτ 2008 16:40
Υπολογιστών έχει ανακτηθεί από ένα σοβαρό σφάλμα jamo777 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 7 Οκτ 2008 07:54
Σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό σφάλμα σχετικά με Win XP Home P5200 Λειτουργικά συστήματα Windows 11 9ο Σεπ 2008 20:48
Σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό σφάλμα WiX Γενικά Λογισμικό Chat 15 21 Ιαν 2008 05:35
MS Windows - σύστημα έχει ανανήψει από σοβαρό σφάλμα. corpsey Λειτουργικά συστήματα Windows 1 24 Νοε 2007 16:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.