vähemmän oman pääoman

Magazine
Go Back   Tietokone Juice > Computer Software > Windows-käyttöjärjestelmät

Register

Windows on palautunut vakavasta virheestä, joka on vahvistettu ennen, mutta se tuli takaisin

Reply

Thread Tools
Old 6 kesäkuu 2009, 03:12
Uusi Jäsen

Default Windows on palautunut vakavasta virheestä, joka on vahvistettu ennen, mutta se tuli takaisin

Hei, kuukausi sitten olen saanut "Windows on palautunut vakavasta virheestä" ja ajattelin, se oli virhe, jonka on aiheuttanut emulointia väline ja näennäisaseman olen asentanut. Siksi olen edennyt poistaa ne ja virhe meni pois kuitenkin juuri tänään se tuli takaisin niin kutsuttu "pelätystä sininen ruutu virhesanoma" (lue lainata toiselle sivustolle) smile.gif enkä ole aivan varma, mikä aiheutti sen ?

Voinko pyytää apua tässä asiassa? Kiitos.

PS: Olen unohtanut mistä etsiä Minidump-tiedoston, jossa kyseinen huomioon virhesanomassa oli sijoittamia ikkunat. Tulokset minulle, missä se löytyy olisi suuresti. Lisäksi olen jo vaiheet Malware ja Spyware Siivous opas, ennen kuin aloitat uuden aiheen. Toivomme, että tämä on oikea foorumi. smile.gif
Kiitos paljon
Reply

Register

Kirjanmerkit

Samanlaisia Threads
Kierre Thread Starter Forum Vastaukset Last Post
Oma tietokone on palautunut vakavasta virheestä tänään awhle316 Virusten, vakoiluohjelmien & Security 24 20. lokakuu 2008 16:40
Tietokone on palautunut vakavasta virheestä jamo777 Windows-käyttöjärjestelmät 4 7. Lokakuu 2008 07:54
Järjestelmä on palautunut vakavasta virheestä Win XP Home P5200 Windows-käyttöjärjestelmät 11 9. Sep 2008 20:48
Järjestelmä on palautunut vakavasta virheestä WiX General Software Chat 15 21. Jan 2008 05:35
MS Windows - Järjestelmä on palautunut vakavasta virheestä. corpsey Windows-käyttöjärjestelmät 1 24. marraskuu 2007 16:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.