manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows se oporavio od ozbiljne pogreške, fiksni, ali prije nego se vrati

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2009, 03:12
Novi član grupe

Default Windows se oporavio od ozbiljne pogreške, fiksni, ali prije nego se vrati

Pozdrav, prije mjesec dana sam prima "Windows se oporavio od ozbiljne pogreške" i mislio da je do pogreške uzrokovane jednom emulirane alata i ja virtualni pogon instaliran. Tako sam ja u njima i deinstalirati greška ode međutim upravo danas vratila s takozvanom "dreaded plavom zaslonu pojavljuje se poruka o pogrešci" (pročitajte citat iz drugog site) smile.gif i nisam sasvim siguran što je uzrokovalo ?

Mogu li zahtjev za pomoć u tome? Hvala.

PS: Zaboravio sam gdje se mogu pogledati na minidump datoteka gdje je, rekao je navodeći poruku o pogrešci je postavljen po prozorima. Prikazujem me gdje ga se može naći će biti mnogo poštovati. Također, već sam slijedio korake u Spyware i zaštita od zlonamjernih programa Čišćenje Vodič prije starta novu temu. Nadam se da je to ispravan forum. smile.gif
Puno hvala
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moje računalo ima oporavio od ozbiljne pogreške danas awhle316 Virus, Spyware i sigurnost 24 20. listopad 2008 16:40
Računalo se oporavio od ozbiljne pogreške jamo777 Windows Operating Systems 4 7. listopad 2008 07:54
Sustav ima oporavio od ozbiljne pogreške na Win XP Home P5200 Windows Operating Systems 11 9. rujna 2008 20:48
Sustav ima oporavio od ozbiljne pogreške WiX Općenito Software Chat 15 21 siječanj 2008 05:35
MS Windows - System Oporavljena je od ozbiljnih Error. corpsey Windows Operating Systems 1 24. studeni 2007 16:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.