פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows שוחזרה שגיאה חמורה, תיקנו את זה לפני אבל זה חזר

Reply

שרשרת כלים
Old 6 יוני 2009, 03:12
קבוצת חברות חדשות

Default Windows שוחזרה שגיאה חמורה, תיקנו את זה לפני אבל זה חזר

היי, לפני חודש, אני כבר מקבל "של Windows שוחזרה שגיאה חמורה" וחשבתי שזה שגיאה שנגרמות על ידי אמולציה של הכלי ואת הכונן הווירטואלי התקנתי. אז אני התחיל להסיר את ההתקנה של אותם ואת השגיאה הלך מהמקום אולם רק היום זה חזר עם מה שנקרא "dreaded מסך כחול הודעת השגיאה" (לקרוא את הציטוט מתוך אתר אחר) smile.gif ואני לא ממש בטוח מה זה גרם ?

האם אני יכול לבקש עזרה בנושא זה? תודה.

נ.ב.: אני כבר שכחתי היכן לחפש את קובץ Minidump שבו אמר לעצמך את הודעת השגיאה הוצב על ידי Windows. מציג לי איפה אפשר למצוא את זה יהיה מאוד מוערך. כמו כן, אני כבר אחרי הפעולות Malware ו ניקוי תוכנות ריגול מדריך לפני שתתחיל חדש הנושא. אני מקווה שזה הפורום הנכון. smile.gif
תודה רבה
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המחשב שלי שוחזרה שגיאה חמורה היום awhle316 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 24 20 אוקטובר 2008 16:40
מחשב שוחזרה שגיאה חמורה jamo777 מערכות ההפעלה Windows 4 7 אוקטובר 2008 07:54
המערכת שוחזרה שגיאה חמורה על Win XP Home P5200 מערכות ההפעלה Windows 11 9 ספטמבר 2008 20:48
המערכת שוחזרה שגיאה חמורה WiX כללי תוכנות צ 'אט 15 21st ינואר 2008 05:35
MS-Windows - המערכת שוחזרה חמורות שגיאה. corpsey מערכות ההפעלה Windows 1 24 נובמבר 2007 16:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.