mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows atsigavo nuo rimtų klaidų, fiksuoto jį anksčiau, bet jis grįžo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 6, 2009, 03:12
Naujas Narys

Default Windows atsigavo nuo rimtų klaidų, fiksuoto jį anksčiau, bet jis grįžo

Sveiki, prieš mėnesį buvau gauti "Windows atgavo rimta klaida" ir manau, kad tai buvo klaida, kurią sukelia emuliacija įrankių ir virtualaus disko instaliavau. Taigi aš atliko pašalinkite juos ir klaidos išeinant tačiau tik dabar jis grįžo su vadinamųjų "bijojo mėlyname ekrane rodomas klaidos pranešimas" (skaityti iš kito tinklalapio citata) biggrin.gif Aš nesu visiškai tikras, ką padarė ji ?

Ar galiu prašyti pagalbos šiuo klausimu? Ačiū.

PS: Aš pamiršau kur ieškoti minidump failą kur sako dėmesį klaidos pranešimas buvo pateiktas pagal langų. Rodoma man, kur jį galima rasti būtų labai dėkingi. Be to, aš jau po visų kenkėjiškų priemonių ir šnipinėjimo programų valymas vadovas, prieš pradedant naują temą. Tikiuosi, kad tai yra tinkamas forumas. biggrin.gif
Ačiū
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano kompiuteris turi išieškoti iš rimtų klaidų šiandien awhle316 Virus, Spyware & Security 24 20 spalis 2008 16:40
Kompiuteris atgavo didelę klaidą jamo777 Windows "operacinės sistemos 4 7 spalis 2008 07:54
Sistema atkurta po rimtos klaidos ir Win XP Home P5200 Windows "operacinės sistemos 11 9 rugsėjis 2008 20:48
Sistema atkurta rimta klaida WIX BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 15 21 sausis 2008 05:35
MS Windows - sistema buvo susigrąžintos iš rimtos klaidos. corpsey Windows "operacinės sistemos 1 Lapkritis 24, 2007 16:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.