rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

System Windows odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie, to ustalone przed ale wrócił

Reply

Narzędzia wątku
Old 6. czerwiec 2009, 03:12
Nowe państwa grupy

Default System Windows odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie, to ustalone przed ale wrócił

Cześć miesiąc temu I've been odbiór "System Windows odzyskał sprawność działania po poważnym błędzie" i myśli to błąd spowodowany przez narzędzie emulacji wirtualnego dysku i zainstalowaniu. Wtedy przystąpił do odinstaluj je i błąd odszedł jednak tylko dziś wrócił z tzw dreaded niebieskim ekranie komunikat o błędzie "(zapoznaj się z cytatem z innej witryny) smile.gif i nie jestem całkiem pewien, co powoduje ?

Czy mogę zwrócić się o pomoc w tej kwestii? Dzięki.

PS: Ja już zapomniałem gdzie szukać pliku minidump, gdy powiedziała do wiadomości komunikat o błędzie został umieszczony przez okna. Pokazano mi gdzie można byłoby znaleźć greatly appreciated. Ponadto, już po kroki w Malware i Spyware Sprzątanie Przewodnik przed rozpoczęciem nowego tematu. Nadzieja ta jest właściwym forum. smile.gif
Thanks a lot
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.