mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Windows a recuperat dintr-o eroare gravă, fix înainte de aceasta, dar el sa întors

Reply

Thread Tools
Old 6 iunie 2009, 03:12
Noile state Group

Buna, acum o luna Am fost primeşte o "Windows a recuperat dintr-o eroare gravă" şi a crezut ca a fost o eroare provocate de un instrument de emulare şi unitate virtuală am instalat. Aşa că am procedat pentru a dezinstala le de eroare şi a plecat cu toate acestea doar azi a venit înapoi cu aşa-numita "temut ecran albastru mesaj de eroare" (a se citi a citat dintr-un alt site) smile.gif şi nu sunt destul de sigur că ceea ce a determinat-o ?

Pot cere pentru a vă ajuta în această problemă? Mulţumesc.

PS: am uitat de unde sa uite de Minidump fişier în cazul în care a spus act de mesaj de eroare a fost plasat de ferestre. Arata-mi unde poate fi găsit-ar fi apreciat foarte mult. De asemenea, deja l-am urmat paşii din Malware şi Spyware de curatenie Ghidul înainte de a începe un nou subiect. Sper că acest lucru este corect forum. smile.gif
Multumesc mult
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.