мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус се опоравио од озбиљне грешке, фиксни, али пре него се врати

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. јуни 2009, 03:12
Нови члан групе

Default Уиндоус се опоравио од озбиљне грешке, фиксни, али пре него се врати

Поздрав, пре месец дана сам прима "Уиндоус се опоравио од озбиљне грешке" и мислио да је до грешке узроковане једном емулиране алата и ја виртуелни погон инсталиран. Тако сам ја у њима и деинсталирам грешка оде међутим управо данас вратила са такозваном "дреадед плавом екрану се појављује порука о грешци" (прочитајте цитат из другог сите) смиле.гиф и нисам сасвим сигуран шта је узроковало ?

Могу ли захтев за помоћ у томе? Хвала.

ПС: Заборавио сам где се могу погледати на минидумп податке где је, рекао је наводећи поруку о грешци је постављен по прозорима. Приказујем ме гдје га се може наћи ће бити много поштовати. Такође, већ сам следио кораке у Спыуаре и заштита од злонамерних програма Чишћење Водич пре старта нову тему. Надам се да је то форум исправан. смиле.гиф
Пуно хвала
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Моје рачунар има опоравио од озбиљне грешке данас аухле316 Вирус, Спыуаре и безбедност 24 20 октобар 2008 16:40
Рачунар се опоравио од озбиљне грешке јамо777 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 7 октобар 2008 07:54
Систем има опоравио од озбиљне грешке на Уин КСП Хоме П5200 Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 9. септембра 2008 20:48
Систем има опоравио од озбиљне грешке УиКс Уопштено Софтуаре Цхат 15 21 јануар 2008 05:35
МС Уиндоус - Сыстем спасене је од озбиљних Еррор. цорпсеы Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 24 новембар 2007 16:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц