менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows відновлена після серйозної помилки, фіксований його раніше, але вона повернулася!

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 червня 2009, 03:12
Нові члени групи

Привіт, місяць тому я отримував "Windows відновлена після серйозної помилки" і думав, що це помилка, викликана інструмент і емуляції віртуального диска я встановив. Тому я почав їх видалення та помилка пішла Однак саме сьогодні вона повернулася з так званою "синьою боялися екрані повідомлення про помилку" (читайте цитату з іншого сайту) smile.gif і я не зовсім впевнений, що його викликало ?

Чи можу я попросити про допомогу в цьому питанні? Спасибо.

PS: Я забув, де шукати Minidump файлу, в якому сказав уваги повідомлення про помилку, був поміщений Windows. Показуючи мені, де вона може бути знайдена буде прийнята з вдячністю. Крім того, я вже пішли кроки в шкідливого і шпигунського очищення керівництво, перш ніж починати нову тему. Сподіваюся, що це є підходящим форумом. smile.gif
Велике спасибі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.