по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows домакин процес (rundll32) спря работа

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри януари 2008, 10:00
Член Група

Default Windows домакин процес (rundll32) спря работа

Имам Microsoft пръст скенера клавиатура Имам само инсталирана Vista и клавиатурата никога не работи corectly. Винаги, когато отида в контрола panal и клавиатури до пукоти, че съобщението. Имам обновени клавиатурата софтуер за работа с Vista, но аз все още се получи това. Имам направил рег. чисти като чух, че може да сортирате нея, но тя нищо не направи. Всеки може да ви помогне да даде би било чудесно.
Old 22-ри януари 2008, 13:38
Член Група

Default Windows домакин процес (rundll32) спря работа

Здрасти
Аз успях да оправим установи, че клавиатурата е софтуер, който е бил повреден.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows 7; Windows Movie Maker е спряло Работа! xactly Общи Софтуер Чат 7 15-ти ноември 2009 год. 15:33
Demoshield играч е спряна, работещи в Windows Server 2008 darshpreet Windows операционни системи 0 11 Юни 2009 00:44
"Windows Live Messenger е спрял работа"! : @ 4D (Fordy (Форд) Оли Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 5 22 Март 2009 14:38
Водещ процес за прозорци услуги спрели работа и е затворена sharon60 Windows операционни системи 3 16-то Nov 2008 04:03
USB портове спря работа graemecunn Общи Хардуер Чат 5 6 януари 2008 16:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc