menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows host procesu (rundll32) přestal pracovat

Reply

Thread Nástroje
Old 22 leden 2008, 10:00
Člen Skupina

Default Windows host procesu (rundll32) přestal pracovat

Mám microsoft prst skeneru klávesnici jsem nainstalované Vista a klávesnice nikdy pracoval corectly. Kdykoliv jdu na kontrolu panal a klávesnicemi, které se objeví zpráva. Mám aktualizováno klávesnice software pro práci s průhled, ale i přesto si to. Mám udělat reg. čistá, jak jsem slyšel, že ji lze řadit, ale to nic. Jakékoliv vám může dát, by bylo super.
Old 22 leden 2008, 13:38
Člen Skupina

Default Windows host procesu (rundll32) přestal pracovat

Nazdar
Podařilo se opravit zjistil, je to software, klávesnice, která byla chybná.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! xactly Obecné Software Chat 7 15.listopadu 2009 15:33
Demoshield hráč přestal pracovat v systému Windows Server 2008 darshpreet Operační systémy Windows 0 11. června 2009 00:44
"Windows Live Messenger přestal pracovat"! : @ 4D (Fordy (Ford) Ollie Email, VoIP & IM Diskuse 5 22. března 2009 14:38
Hostitelský proces pro služby systému Windows přestal pracovat a byl uzavřen sharon60 Operační systémy Windows 3 16. listopadu 2008 04:03
USB porty přestaly fungovat graemecunn Obecné Hardware Chat 5 6. ledna 2008 16:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.