![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
![]() Mám microsoft prst skeneru klávesnici jsem nainstalované Vista a klávesnice nikdy pracoval corectly. Kdykoliv jdu na kontrolu panal a klávesnicemi, které se objeví zpráva. Mám aktualizováno klávesnice software pro práci s průhled, ale i přesto si to. Mám udělat reg. čistá, jak jsem slyšel, že ji lze řadit, ale to nic. Jakékoliv vám může dát, by bylo super. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Podařilo se opravit zjistil, je to software, klávesnice, která byla chybná. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! | xactly | Obecné Software Chat | 7 | 15.listopadu 2009 15:33 |
| Demoshield hráč přestal pracovat v systému Windows Server 2008 | darshpreet | Operační systémy Windows | 0 | 11. června 2009 00:44 |
| "Windows Live Messenger přestal pracovat"! : @ | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 22. března 2009 14:38 |
| Hostitelský proces pro služby systému Windows přestal pracovat a byl uzavřen | sharon60 | Operační systémy Windows | 3 | 16. listopadu 2008 04:03 |
| USB porty přestaly fungovat | graemecunn | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. ledna 2008 16:45 |
| Thread Nástroje | |
| |