μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Διαδικασία υποδοχής των Windows (rundll32) έχει σταματήσει να εργάζεται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 10:00
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα Microsoft δάχτυλο σαρωτή πληκτρολογίου μόλις εγκατασταθεί vista και το πληκτρολόγιο ποτέ δεν λειτούργησε corectly. Κάθε φορά που πάω σε έλεγχο panal και πληκτρολόγια μέχρι αορ αυτό το μήνυμα. Έχω ενημερωθεί το πληκτρολόγιο λογισμικού να συνεργαστεί με vista αλλά εξακολουθώ να το πετύχουν. Έχω κάνει ένα reg clean όπως άκουσα ότι μπορούμε να λύσουμε και αυτό, αλλά δεν έκανε τίποτα. Οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να σας δώσει θα είναι μεγάλο.
Old 22 Ιανουαρίου 2008, 13:38
Μέλος Ομάδα

Γεια σου
Κατάφερα να το διορθώσω διαπίστωσε ότι ήταν το πληκτρολόγιο λογισμικού που ήταν ελαττωματικά.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.