![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Imam skener tipkovnici Microsoft prst Imam pravedan instaliran vidik i tipkovnica nije radila corectly. Kad god odem na kontrolu panal pops gore i klavijature koje poruke. Imam tipkovnicu ažuriran softver za rad sa vidik ali ja pa ipak dobiti taj. Ja sam učinio reg čista kao što sam čuo da može razvrstati ga ali to nije ništa. Bilo kakva pomoć možete dati bilo bi super. |
|
| |||
| |||
| Bok Sam uspio popraviti doznao da je tipkovnica softver koji je bio neispravan. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7; Windows Movie Maker je zaustavljen rad! | xactly | Općenito Software Chat | 7 | 15 studeni 2009 15:33 |
| Demoshield igrač je zaustavljen rad u sustavu Windows Server 2008 | darshpreet | Windows Operating Systems | 0 | 11. lipnja 2009 00:44 |
| "Windows Live Messenger je zaustavljen rad"! : @ | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Email, VoIP & IM Razgovor | 5 | 22. ožujak 2009 14:38 |
| Host postupka za prozore i usluge zaustavljen rad je zatvorena | sharon60 | Windows Operating Systems | 3 | 16. studeni 2008 04:03 |
| USB portovi prestao radni | graemecunn | General Hardware Chat | 5 | 6. siječanj 2008 16:45 |
| Thread Tools | |
| |