![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
![]() Nekem van egy Microsoft ujját szkenner billentyűzet most telepített Vista és a billentyűzet nem működött corectly. Amikor én megyek a kontroll panal és billentyűzetek durran ki az üzenetet. Van frissített szoftvert a billentyűzetet, hogy a Vista, de még mindig ezt. Én tettem egy reg tiszta, mint hallottam, hogy a sorrend, de ez nem csinált semmit. Minden segítséget is adnak majd ki. |
|
| |||
| |||
| Szia Sikerült megjavítani találta ki azt a billentyűzetet, hogy a szoftver volt a hibás. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows 7, a Windows Movie Maker leállt! | xactly | General Chat szoftver | 7 | November 15, 2009 15:33 |
| Demoshield játékos már nem működik a Windows Server 2008 | darshpreet | A Windows operációs rendszerek | 0 | 11. június 2009 00:44 |
| "A Windows Live Messenger megtorpant munka"! : @ | 4D (Fordy (Ford) Ollie | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 22. március 2009 14:38 |
| Host a Windows Services abbahagyta, és zárt | sharon60 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 16. november 2008 04:03 |
| USB nem működik | graemecunn | Általános fémáru Chat | 5 | 6. január 2008 16:45 |
| Téma eszközök | |
| |