mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Host Process (rundll32) nustojo veikti

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 22, 2008, 10:00
Narys

Default Windows Host Process (rundll32) nustojo veikti

Turiu "Microsoft" piršto skaitytuvas klaviatūra Aš ką tik įdiegta Vista klaviatūra niekada nedirbo corectly. Kai einu į valdymo panal ir klaviatūros iki pasirodo, kad prane ¹ imas. Aš atnaujino klaviatūros programinė įranga darbui su Vista, tačiau aš vis dar tai. Uczyniłem reg švarus, kaip aš girdėjau, kad galima rūšiuoti, tačiau jis nieko nedarė. Bet padėti Jums gali suteikti būtų puiku.
Old Sausis 22, 2008, 13:38
Narys

Default Windows Host Process (rundll32) nustojo veikti

Labas
Man pavyko ją išspręsti sužinojau tai buvo klaviatūros programinės įrangos, kuri buvo klaidingas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows 7, Windows Movie Maker, nustojo veikti! xactly BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 Lapkritis 15, 2009 15:33
Demoshield grotuvas nustojo dirbti Windows Server 2008 darshpreet Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 11, 2009 00:44
"Windows Live Messenger" nustojo veikti "! : @ 4D (Fordy (Ford) Ollie Paštas, VoIP & MP Aptarimas 5 Kovas 22, 2009 14:38
Host Process for Windows Services nustojo veikti ir buvo uždarytas sharon60 Windows "operacinės sistemos 3 Lapkritis 16, 2008 04:03
USB nebetyrinėja graemecunn General Hardware Chat 5 6 sausis 2008 16:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.