mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Logi uzņemšanas process (rundll32) ir pārtraucis strādāt

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 22, 2008, 10:00
Loceklis

Default Logi uzņemšanas process (rundll32) ir pārtraucis strādāt

Man ir microsoft pirkstu skeneri, tastatūras es tikko instalēta vista un klaviatūras nekad nav strādājis corectly. Kad es ieiet kontrole panal un klaviatūras augšu pops šo ziņojumu. Man ir atjaunota tastatūra programmatūru darbam ar vista bet man joprojām get that. Man ir darīts reg tīrs kā es dzirdēju, ka var kārtot, bet tas nebija nekas. Any help Jūs varat dot būtu lieliski.
Old Janvāris 22, 2008, 13:38
Loceklis

Default Logi uzņemšanas process (rundll32) ir pārtraucis strādāt

Čau
Man izdevās salabot noskaidrojām tā bija tastatūra programmatūru, kas bija kļūdains.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Windows 7; Windows Movie Maker ir pārtraucis Working! xactly General Software Čats 7 15 novembris 2009 15:33
Demoshield spēlētājs ir pārtraucis strādāt ar Windows Server 2008 darshpreet Windows Operating Systems 0 11 jūnijs 2009 00:44
"Windows Live Messenger ir pārtraucis darbs"! : @ 4D (Fordy (Ford) Ollie E-pasts, VoIP & IP Discussion 5 22 marts 2009 14:38
Host process Windows Services pārtrauca darbu un tika slēgts sharon60 Windows Operating Systems 3 16 novembris 2008 04:03
USB ports pārtraukuši darbu graemecunn General Hardware Čats 5 6 janvāris 2008 16:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.