rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Proces hosta systemu Windows (rundll32) przestała działać

Reply

Narzędzia wątku
Old 22 stycznia 2008, 10:00
Członek grupy

Default Proces hosta systemu Windows (rundll32) przestała działać

Mam Microsoft palca skaner klawiatury mam tylko zainstalowane Vista i klawiatury nie pracował corectly. Ilekroć idę do kontroli panal i klawiatury, które pojawia się komunikat. Mam aktualizacja oprogramowania klawiatury do pracy z vista, ale wciąż to. I Przeprowadziliśmy reg czyste jak usłyszałem, że można sortować, ale to nic nie zrobił. Każdy może pomóc byłoby wspaniale.
Old 22 stycznia 2008, 13:38
Członek grupy

Default Proces hosta systemu Windows (rundll32) przestała działać

Cześć
Udało mi się go znaleźć na klawiaturze to oprogramowanie, które było wadliwe.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Windows 7, Windows Movie Maker przestał działać! xactly Ogólne Oprogramowanie Czat 7 15 listopada 2009 15:33
Demoshield odtwarzacz przestała działać w systemie Windows Server 2008 darshpreet Windows Operating Systems 0 11 czerwca 2009 00:44
"Windows Live Messenger przestała działać"! : @ 4D (Fordy (Ford) Ollie E-mail, VoIP & IM dyskusja 5 22. marca 2009 14:38
Host proces okna usług popsuło i zostało zamknięte sharon60 Windows Operating Systems 3 16 listopada 2008 04:03
Porty USB przestały działać graemecunn Ogólne Hardware Czat 5 6 stycznia, 2008 16:45
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.