мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус хост процес (рундлл32) је престао радни

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2008, 10:00
Мембер Гроуп

Default Уиндоус хост процес (рундлл32) је престао радни

Имам скенер тастатури Мицрософт прст Имам праведан инсталиран видик и тастатура није радила цорецтлы. Кад год одем на контролу панал попс горе и клавијатуре које поруке. Имам тастатуру ажуриран софтвер за рад са видик али ја па ипак добити тај. Ја сам учинио рег чиста као што сам чуо да може разврстати га али то није ништа. Било каква помоћ можете да да било би супер.
Old 22. Мар 2008, 13:38
Мембер Гроуп

Default Уиндоус хост процес (рундлл32) је престао радни

Бок
Сам успео поправити дознао да је тастатура софтвер који је био неисправан.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус 7, програм Уиндоус Мовие Макер је престао Рад! ксацтлы Уопштено Софтуаре Цхат 7 15. новембар 2009 15:33
Демосхиелд играч је заустављен рад у систему Уиндоус Сервер 2008 дарсхпреет Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 11. јуна 2009 00:44
"Уиндоус Ливе Мессенгер је заустављен рад"! : @ 4Д (Форды (Форд) Оллие Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 5 22 март 2009 14:38
Хост процеса за сервисе прозоре престао да ради и био је затворен схарон60 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 16 новембар 2008 04:03
УСБ портови престао радни граемецунн Генерал Хардуаре Цхат 5 6 јануар 2008 16:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц