менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Host Process (rundll32) перестала працювати

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 січня 2008, 10:00
Член групи

Default Windows Host Process (rundll32) перестала працювати

У мене є Microsoft Keyboard сканер пальця Я тільки що встановив Vista і клавіатури corectly ніколи не працював. Всякий раз, коли я приходжу в Panal управління та клавіатур до з'являється це повідомлення. Я оновив клавіатура програмне забезпечення для роботи з Vista, але я як і раніше отримуєте це. Я зробив р-чистим, як я чув, що можна сортувати, але він нічого не зробив. Будь-яка допомога можна було б дати більше.
Old 22 січня 2008, 13:38
Член групи

Default Windows Host Process (rundll32) перестала працювати

Привіт
Мені вдалося виправити з'ясувалося, це була клавіатура програмне забезпечення, яке було несправне.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows 7, Windows Movie Maker перестала працювати! xactly General Software чат 7 15 листопада 2009 15:33
Demoshield гравця перестала працювати в Windows Server 2008 darshpreet Операційні системи Windows 0 11 червня 2009 00:44
"Windows Live Messenger перестала працювати"! : @ 4D (Fordy (Форд) Оллі Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 5 22 березня 2009 14:38
Головний процес для служб Windows перестав працювати і був закритий sharon60 Операційні системи Windows 3 16 листопада 2008 04:03
USB порти перестали працювати graemecunn Генеральний обладнання чат 5 6 січня 2008 16:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.