![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
![]() У мене є Microsoft Keyboard сканер пальця Я тільки що встановив Vista і клавіатури corectly ніколи не працював. Всякий раз, коли я приходжу в Panal управління та клавіатур до з'являється це повідомлення. Я оновив клавіатура програмне забезпечення для роботи з Vista, але я як і раніше отримуєте це. Я зробив р-чистим, як я чув, що можна сортувати, але він нічого не зробив. Будь-яка допомога можна було б дати більше. |
|
| |||
| |||
| Привіт Мені вдалося виправити з'ясувалося, це була клавіатура програмне забезпечення, яке було несправне. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7, Windows Movie Maker перестала працювати! | xactly | General Software чат | 7 | 15 листопада 2009 15:33 |
| Demoshield гравця перестала працювати в Windows Server 2008 | darshpreet | Операційні системи Windows | 0 | 11 червня 2009 00:44 |
| "Windows Live Messenger перестала працювати"! : @ | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 22 березня 2009 14:38 |
| Головний процес для служб Windows перестав працювати і був закритий | sharon60 | Операційні системи Windows | 3 | 16 листопада 2008 04:03 |
| USB порти перестали працювати | graemecunn | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 січня 2008 16:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |