Инсталирайте Windows Проблем Здравейте всички! Аз съм като малко неочакван проблем с инсталирането на Windows XP Pro 64 в моя чисто нов компютър. Разбира се, че трябваше да започне от нулата, така че сложих диска в и пресовани въведете няколко пъти. Купих сериен АТА твърд диск (2x 500GB твърд диск). И поради това в съответствие с инструкциите в собствени построени бр ръководство, аз трябваше да натиснете F6 на син екран, а след това въведете флопи диск пълен с драйвери. Моят компютър не разполага с флопи-дисковото устройство и няма флопи диск. Така че може би пое моя компютър didn't трябват да мине през специалната "Сериен АТА" инсталирате. SO Оставих го и накрая го имам на диск, страницата, на която аз избрах какво да поставите диска на Windows on.There бяха две устройства, показващи, така и пресовани влиза в един от тях. Windows инсталира. Имам предвид работния плот и след това на моя компютър, и като видя, че всеки диск е 127 GB. Но в зависимост от BIOS и моята информация, аз имам 2 х 500GB SATA конфигуриран IDE твърди дискове ...
Аз не разбирам. ако някой може да ми кажете как да се инсталира Windows на компютъра си как тя трябва да се, моля те направи и аз ще бъда много благодарен.
Благодаря толкова много. |