по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Инсталирайте Windows Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви септември 2007, 13:29
Новите държави Група

Default Инсталирайте Windows Проблем

Здравейте всички! Аз съм като малко неочакван проблем с инсталирането на Windows XP Pro 64 в моя чисто нов компютър. Разбира се, че трябваше да започне от нулата, така че сложих диска в и пресовани въведете няколко пъти. Купих сериен АТА твърд диск (2x 500GB твърд диск). И поради това в съответствие с инструкциите в собствени построени бр ръководство, аз трябваше да натиснете F6 на син екран, а след това въведете флопи диск пълен с драйвери. Моят компютър не разполага с флопи-дисковото устройство и няма флопи диск. Така че може би пое моя компютър didn't трябват да мине през специалната "Сериен АТА" инсталирате. SO Оставих го и накрая го имам на диск, страницата, на която аз избрах какво да поставите диска на Windows on.There бяха две устройства, показващи, така и пресовани влиза в един от тях. Windows инсталира. Имам предвид работния плот и след това на моя компютър, и като видя, че всеки диск е 127 GB. Но в зависимост от BIOS и моята информация, аз имам 2 х 500GB SATA конфигуриран IDE твърди дискове ...

Аз не разбирам. ако някой може да ми кажете как да се инсталира Windows на компютъра си как тя трябва да се, моля те направи и аз ще бъда много благодарен.

Благодаря толкова много.
Old 21-ви септември 2007, 14:09
Модератор Група

Default Инсталирайте Windows Проблем

Тук е стъпка по стъпка ръководство за инсталиране на нов твърд диск.

Кликни тук

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
XP инсталира проблем xactly Windows операционни системи 5 20 октомври 2009 09:57
Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър rocket7 Windows операционни системи 1 30 Май 2009 13:56
Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 jimbeis462 Windows операционни системи 22 15 май 2009 г. 01:56
Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата Mohi212 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 26 Jan 2009 06:55
Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME tomthedrummer1992 Windows операционни системи 18 4 април 2008 11:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc