menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Instalace Windows problém

Reply

Thread Nástroje
Old 21.září 2007, 13:29
Nový člen skupiny

Default Instalace Windows problém

Ahoj všichni! Mám trochu nečekaný problém s instalací Windows XP Pro 64 na můj zbrusu nový počítač. Samozřejmě jsem se musel začít od nuly, a tak jsem dal disk a stiskl zadat několikrát. Koupil jsem si pevný disk Serial ATA (2x 500 gigabajtů pevných disků). A protože to podle návodu v uživatelské příručce postavený kus, měl jsem ke stisknutí klávesy F6 na modrou obrazovku a zadejte disketa plná řidičů. Můj počítač nemá disketovou disku a nebylo disketě. Předpokládal jsem, že tak možná můj počítač didnt potřebovat projít zvláštní 'Serial ATA' dosadit. Tak jsem odešel, a nakonec se dostal na disk stránku, kde jsem si vybral, co diskem, aby okna on.There dva disky ukazující, tak i lisované zapíše na jeden z nich. Windows nainstalován. Mám na plochu, a pak se do mého počítače, a viděl, že každá cesta byla 127gigabajt Ale podle BIOSu a údaje o mé, mám 2 x 500 GB IDE konfigurovat pevné disky SATA ...

I don't understand. Pokud mi někdo mohl říct, jak nainstalovat systém Windows na svém počítači, jak to má být, prosím, a já budu velmi vděčný.

Thankyou so much.
Old 21.září 2007, 14:09
Moderátor skupiny

Default Instalace Windows problém

Zde je krok za krokem průvodce pro instalaci na nový pevný disk.

Click Here

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.