Instalace Windows problém
Ahoj všichni! Mám trochu nečekaný problém s instalací Windows XP Pro 64 na můj zbrusu nový počítač. Samozřejmě jsem se musel začít od nuly, a tak jsem dal disk a stiskl zadat několikrát. Koupil jsem si pevný disk Serial ATA (2x 500 gigabajtů pevných disků). A protože to podle návodu v uživatelské příručce postavený kus, měl jsem ke stisknutí klávesy F6 na modrou obrazovku a zadejte disketa plná řidičů. Můj počítač nemá disketovou disku a nebylo disketě. Předpokládal jsem, že tak možná můj počítač didnt potřebovat projít zvláštní 'Serial ATA' dosadit. Tak jsem odešel, a nakonec se dostal na disk stránku, kde jsem si vybral, co diskem, aby okna on.There dva disky ukazující, tak i lisované zapíše na jeden z nich. Windows nainstalován. Mám na plochu, a pak se do mého počítače, a viděl, že každá cesta byla 127gigabajt Ale podle BIOSu a údaje o mé, mám 2 x 500 GB IDE konfigurovat pevné disky SATA ...
I don't understand. Pokud mi někdo mohl říct, jak nainstalovat systém Windows na svém počítači, jak to má být, prosím, a já budu velmi vděčný.
Thankyou so much.
|