![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all! Είμαι λίγο έχοντας ένα απρόσμενο πρόβλημα με την εγκατάσταση των Windows XP Pro 64 για ολοκαίνουργιο υπολογιστή μου. Φυσικά, έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή, έτσι που ο δίσκος και πιέζεται τεθεί σε μερικές φορές. Αγόρασα ένα σκληρό δίσκο Serial ATA (2x 500GB hard drives). Και λόγω αυτού του σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου έθιμο ενσωματωμένο υπολογιστή, έπρεπε να πιέσετε το πλήκτρο F6 σε μπλε οθόνη, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την πλήρη δισκέτα των οδηγών. Ο υπολογιστής μου δεν είχε μια δισκέτα οδήγησης και δεν υπήρχε δισκέτα. Γι 'αυτό και θεωρείται ίσως ο υπολογιστής μου didn't την ανάγκη να περάσουν από το ειδικό "Serial ATA" εγκατάσταση. Γι 'αυτό άφησε και τελικά πήρε στο δίσκο σελίδα όπου έχω διαλέξει ποιο δίσκο να θέσει τα παράθυρα on.There ήταν δύο δίσκους που δείχνει, έτσι πιέζεται εισέλθει σε μία από αυτές. Εγκατεστημένα τα Windows. Πήρα στην επιφάνεια εργασίας και, στη συνέχεια, στον υπολογιστή μου, και είδα ότι ήταν κάθε δίσκο 127 GB. Όμως, σύμφωνα με το BIOS και τα στοιχεία μου, έχω 2 x 500GB SATA IDE σκληρούς δίσκους ρυθμιστεί ... Δεν καταλαβαίνω. αν κάποιος μπορούσε να μου πει πώς να εγκαταστήσετε τα Windows στον υπολογιστή μου πώς θα έπρεπε να είναι, παρακαλώ, να κάνετε και θα είμαι εξαιρετικά ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
| |