Instalacija Windows Problem Pozdrav svima! Imam malo neočekivani problem s instaliranjem sustava Windows XP Pro 64 na moj potpuno novo računalo. Naravno da sam morao početi od nule, pa sam stavio disk u i pritisne unijeti nekoliko puta. Kupih Serial ATA hard disk (2x 500GB hard diskova). I zbog toga, prema uputama u običaj je izgrađen pc priručnik, ja je da pritisnete F6 na plavom zaslonu, a zatim unesite floppy disk pun vozača. Moj računalo je ne imati disketni pogon diska i nema floppy disk. Na taj način ja preuzeo možda moje računalo nije potrebno ići kroz posebnu 'Serial ATA' uvesti koga u službu. Pa sam i lijevom i na kraju ga je dobio na disku stranicu gdje sam izabrao ono disk staviti Windows on.There su dva diskovi prikazuju, pa sam prešani ući na jednom od njih. Windows Installer. Sam dobio na radnu površinu, a onda na moje računalo, i vidio da je svaki disk je 127 GB. No, prema BIOS i moje detalje, imam 2 x 500GB konfigurira IDE SATA diskovi ...
ja ne razumijem. ako bi netko mogao reći mene kako to uvesti koga u službu Windows na računalu kako bi trebalo biti, molimo da i ja htijenje biti vrlo zahvalan.
Hvala vam toliko. |