kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows telepítése

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 21, 2007, 13:29
Új tag Csoport

Hi all! Van egy darab egy váratlan probléma beiktatás Windows XP Pro 64-én márkám új számítógépre. Persze, hogy el kellett kezdeni a semmiből, ezért feltettem a lemezt, és nyomott be egy párszor. Vettem egy Serial ATA merevlemez (2x 500GB merevlemez). És e miatt az utasításoknak megfelelően az egyéni épített pc manuális, nekem kellett F6 billentyűt lenyomva egy kék képernyő, majd adja meg a floppy lemez tele illesztőprogramokat. A számítógépem nem volt floppy meghajtó, és nem volt floppy lemezt. Úgy gondoltam, így talán a számítógépem didnt szüksége, hogy menjen át a különleges "Serial ATA" telepíteni. Így hát hagytam, és végül is kapott a lemez oldalra, ahol én úgy döntött, mit tesz a lemezzel ablakok on.There két meghajtó jelenik meg, tehát én nyomott be az egyik közülük. Windows telepítve van. Megvan az asztalra, majd a számítógéphez, és látta, hogy minden meghajtó 127 GB. Szerint azonban a BIOS és adataimat, nekem van 2 x 500GB IDE beállítva SATA merevlemezeket ...

Nem értem. ha valaki tudna nekem mondani, hogyan kell telepíteni a Windows rendszert a számítógépre, hogyan kell ezt, kérem, és én nagyon hálás.

Köszönöm szépen.
Old Szeptember 21, 2007, 14:09
Moderátor Csoport

Itt van egy lépésről lépésre útmutató egy telepítést egy új merevlemezt.

Kattintson ide

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.