| Hi all! Van egy darab egy váratlan probléma beiktatás Windows XP Pro 64-én márkám új számítógépre. Persze, hogy el kellett kezdeni a semmiből, ezért feltettem a lemezt, és nyomott be egy párszor. Vettem egy Serial ATA merevlemez (2x 500GB merevlemez). És e miatt az utasításoknak megfelelően az egyéni épített pc manuális, nekem kellett F6 billentyűt lenyomva egy kék képernyő, majd adja meg a floppy lemez tele illesztőprogramokat. A számítógépem nem volt floppy meghajtó, és nem volt floppy lemezt. Úgy gondoltam, így talán a számítógépem didnt szüksége, hogy menjen át a különleges "Serial ATA" telepíteni. Így hát hagytam, és végül is kapott a lemez oldalra, ahol én úgy döntött, mit tesz a lemezzel ablakok on.There két meghajtó jelenik meg, tehát én nyomott be az egyik közülük. Windows telepítve van. Megvan az asztalra, majd a számítógéphez, és látta, hogy minden meghajtó 127 GB. Szerint azonban a BIOS és adataimat, nekem van 2 x 500GB IDE beállítva SATA merevlemezeket ...
Nem értem. ha valaki tudna nekem mondani, hogyan kell telepíteni a Windows rendszert a számítógépre, hogyan kell ezt, kérem, és én nagyon hálás.
Köszönöm szépen. |