פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

בעיית התקנה של Windows

Reply

שרשרת כלים
Old 21 ספטמבר 2007, 13:29
קבוצת חברות חדשות

Default בעיית התקנה של Windows

שלום לכולם! אני נתקל קצת לא צפויה בעיה עם התקנה של Windows XP Pro 64 על המחשב החדש שלי. כמובן הייתי צריך להתחיל מהתחלה, אז שמתי את הדיסק ואת ממועך להזין כמה פעמים. קניתי כונן קשיח Serial ATA (2x 500GB כוננים קשיחים). ובגלל זה על פי ההנחיות המופיעות Custom PC שנבנו ידנית, אני צריך להקיש F6 לעבר מסך כחול, ולאחר מכן הזן את דיסקט דיסק מלא של הנהגים. המחשב שלי לא היתה דיסקט כונן הדיסקים היה דיסק לא דיסקט. אז אולי אני להניח את המחשב שלי didn't צורך לעבור מיוחד 'Serial ATA' התקן. אז השארתי אותו, בסופו של דבר זה חייב את הדיסק הדף שבו בחרתי מה לשים את הדיסק של Windows on.There היו שני כוננים מופיעה, אני כל כך לחוץ על הכנס אחד מהם. Windows מותקן. יש לי על שולחן העבודה, ולאחר מכן על המחשב שלי, וראיתי כי כל הכונן הוא 127 GB. אבל לפי ה-BIOS ואת הפרטים שלי, יש לי 2 x 500GB SATA IDE מוגדר כוננים קשיחים ...

אני לא מבין. אם מישהו יכול להגיד לי איך להתקין את Windows במחשב שלי איך זה אמור להיות, אנא עשה ואני יהיה מאוד אסיר תודה.

תודה רבה.
Old 21 ספטמבר 2007, 14:09
מנהל קבוצת

Default בעיית התקנה של Windows

הנה Step By Step Guide עבור התקנה לכונן קשיח חדש.

לחץ כאן

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה להתקין XP xactly מערכות ההפעלה Windows 5 20 אוקטובר 2009 09:57
התקנת Windows XP SP2 על 50 מחשבים עם מערכת Windows Server פריסה rocket7 מערכות ההפעלה Windows 1 ה -30 במאי 2009 13:56
אין אפשרות להתקין את Windows Vista או ב-Windows 7 jimbeis462 מערכות ההפעלה Windows 22 ה -15 במאי 2009 01:56
צביעות להתקין Windows Live Messenger החדשה ועכשיו גם להתקין צביעות הישן Mohi212 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 3 26 ינואר 2009 06:55
אין אפשרות להתקין את Windows 2000 או Windows Me tomthedrummer1992 מערכות ההפעלה Windows 18 4th אפריל 2008 11:14
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.