mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Install Problem

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 21, 2007, 13:29
Naujas Narys

Default Windows Install Problem

Hi all! Turiu ir netikėta problema bit diegiant Windows XP Pro 64 mano naują kompiuterį. Žinoma, man teko pradėti nuo nulio, todėl aš įdėti diską ir paspausti įvesti kelis kartus. Nusipirkau Serial ATA kietasis diskas (2x 500GB kietus diskus). Ir dėl to pagal instrukcijas, Custom Built PC vadovo, man teko paspauskite F6 ne mėlynas ekranas ir įveskite diskelyje visas tvarkykles. Mano kompiuteryje nebuvo floppy diską ir nebuvo diskelyje. Taigi, aš prielaida, gal mano kompiuteris didnt reikia eiti per specialia "Serial ATA" įdiegti. SO I kairę, ir galų gale pateko į disko puslapį, kur aš pasirinksiu ką diską įdėti Windows on.There du diskus rodo, kad aš primygtinai patekti į vieną iš jų. Windows įdiegtas. Aš į darbalaukį, ir tada į mano kompiuterį, ir pamačiau, kad kiekviena pavara buvo 127 GB. Tačiau atsižvelgiant į BIOS ir mano duomenys, turiu 2 x 500GB IDE sukonfigūruotas SATA ...

I don't understand. jei kas nors galėtų man papasakoti, kaip įdiegti Windows kompiuteryje, kaip ji turėtų būti, atlikite ir būsiu labai dėkinga.

Thankyou so much.
Old Rugsėjis 21, 2007, 14:09
Moderatorius Grupė

Default Windows Install Problem

Čia yra žingsnis po žingsnio vadovas ir įdiegti į naują kietąjį diską.

Spauskite čia

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
XP diegimo problemos xactly Windows "operacinės sistemos 5 20 spalis 2009 09:57
Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server rocket7 Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 30, 2009 13:56
Nepavyksta įdiegti "Windows Vista ar Windows 7 jimbeis462 Windows "operacinės sistemos 22 Gegužė 15, 2009 01:56
Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas Mohi212 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 sausis 2009 06:55
Nepavyko įdiegti "Windows 2000 arba Windows ME tomthedrummer1992 Windows "operacinės sistemos 18 4 balandis 2008 11:14
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.