Windows Install Problem Hi all! Turiu ir netikėta problema bit diegiant Windows XP Pro 64 mano naują kompiuterį. Žinoma, man teko pradėti nuo nulio, todėl aš įdėti diską ir paspausti įvesti kelis kartus. Nusipirkau Serial ATA kietasis diskas (2x 500GB kietus diskus). Ir dėl to pagal instrukcijas, Custom Built PC vadovo, man teko paspauskite F6 ne mėlynas ekranas ir įveskite diskelyje visas tvarkykles. Mano kompiuteryje nebuvo floppy diską ir nebuvo diskelyje. Taigi, aš prielaida, gal mano kompiuteris didnt reikia eiti per specialia "Serial ATA" įdiegti. SO I kairę, ir galų gale pateko į disko puslapį, kur aš pasirinksiu ką diską įdėti Windows on.There du diskus rodo, kad aš primygtinai patekti į vieną iš jų. Windows įdiegtas. Aš į darbalaukį, ir tada į mano kompiuterį, ir pamačiau, kad kiekviena pavara buvo 127 GB. Tačiau atsižvelgiant į BIOS ir mano duomenys, turiu 2 x 500GB IDE sukonfigūruotas SATA ...
I don't understand. jei kas nors galėtų man papasakoti, kaip įdiegti Windows kompiuteryje, kaip ji turėtų būti, atlikite ir būsiu labai dėkinga.
Thankyou so much. |