![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all! Man ir mazliet negaidīta problēma instalējot Windows XP Pro 64 par manu brand new datoru. Protams man bija jāsāk no nulles, tāpēc es lieku disku un piespiež ievadiet dažas reizes. Es nopirku Serial ATA cietais disks (2 x 500GB cieto disku). Un tādēļ saskaņā ar norādījumiem Custom Built pc rokasgrāmata, man bija preses F6 pie zilā ekrāna un pēc tam ievadiet diskete pilns vadītājiem. Mans dators nebija diskete vadīt un nebija diskete. Tāpēc es pieņemts, varbūt mana datora didn't nepieciešams iziet īpašus "Serial ATA" instalēt. SO i pa kreisi, un beidzot tas nonāca līdz diska lapu, kur es izvēlējos to disku likt logus on.There bija divi diski, norādot, tāpēc es presēti ieraksta vienu no tiem. Logu uzstādīšanas. Man uz darbvirsmas un pēc tam uz Mans dators un redzēja, ka katrs disks ir 127 GB. Bet saskaņā ar BIOS un mana informācija, man ir 2 x 500GB IDE konfigurēts SATA cieto disku ... Es nesaprotu. ja kāds varētu man pastāstīt, kā uzstādīt logus manā datorā, kā tas ir, lūdzu, un es būšu ļoti pateicīgs. Thankyou so much. |
|
| |||
| |||
| |