Instalacja systemu Windows Problem Hi all! Mam trochę nieoczekiwany problem z instalacją systemu Windows XP Pro 64 na moim nowy komputer. Oczywiście musiałem zaczynać od początku, tak i umieścić płytę i naciśnięciu wprowadzić kilka razy. Kupiłem dysk twardy Serial ATA (2x 500GB dysków twardych). I z tego powodu zgodnie z instrukcjami w niestandardowym budowy PC podręcznik, musiałem nacisnąć klawisz F6 na niebieskim ekranie, a następnie wprowadź dyskietce pełnego kierowców. Mój komputer nie ma napędu dyskietek i nie było dyskietce. Więc może założyć mój komputer didnt potrzebują przejść przez specjalną "Serial ATA" zainstalować. Więc lewo i ostatecznie dostał ją na dysku stronę, gdzie i jakie wybrał płytę do położenia okien on.There dwa dyski pokazano, więc wciśnięty wejść na jedną z nich. Windows zainstalowany. Mam na pulpicie, a następnie do mojego komputera, a widząc, że każdy dysk był 127 GB. Jednak zgodnie z BIOS i moje dane, mam 2 x SATA 500GB IDE skonfigurowane dyski twarde ...
I don't understand. jeśli ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób zainstalować system Windows na moim komputerze, jak należy, proszę i będę bardzo wdzięczny.
Thankyou so much. |