Windows Install Problemã Hi all! Am un pic de o problemă neaşteptată cu instalarea Windows XP Pro 64 privind marca mea computer nou. De i cursul a avut pentru a începe de la zero, asa ca am pus discul în presate şi introduceţi câteva ori. Am cumparat un hard disk Serial ATA (2x 500GB hard disk-uri). Si din aceasta cauza în conformitate cu instrucţiunile în Custom PC-ul construit manual, a trebuit să apăsaţi F6 de la un ecran albastru, apoi introduceţi discheta plin de drivere. Calculatorul meu nu a avut un floppy º ofer de disc şi nu a existat nici o discheta. Deci, poate că am asumat didnt My Computer nevoie pentru a merge prin speciale "Serial ATA 'a instala. SO-am lăsat-o şi, eventual, sa ajuns la pagina de disc unde am ales ceea ce disc pentru a pune ferestre on.There au fost două unităţi care prezintă, aşa că am presat intra pe unul dintre ei. Windows instalat. Am ajuns la spaţiul de lucru, şi apoi la calculatorul meu, şi am văzut că fiecare unitate a fost 127 GB. Dar, în funcţie de BIOS şi datele mele, am 2 x 500GB IDE drive-uri SATA configurate tare ...
Eu nu înţeleg. în cazul în care cineva ar putea spune-mi cum să instalaţi Windows pe computer-ul meu cum ar trebui să fie, vă rugăm să faceţi şi voi fi extrem de recunoscatoare.
Multumesc foarte mult. |