menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Inštalácia Windows problém

Reply

Thread Tools
Old 21.září 2007, 13:29
Nový člen skupiny

Default Inštalácia Windows problém

Ahoj všetci! Mám trochu nečakaný problém s inštaláciou Windows XP Pro 64 na môj celkom nový počítač. Samozrejme som sa musel začať od nuly, a tak som dal disk a stisol zadať niekoľkokrát. Kúpil som si pevný disk Serial ATA (2x 500 gigabajtov pevných diskov). A pretože to podľa návodu v užívateľskej príručke postavený kus, mal som na stlačenie klávesu F6 na modrú obrazovku a zadajte disketa plná vodičov. Môj počítač nemá disketovú disku a nebolo diskete. Predpokladal som, že tak možno môj počítač didnt potrebovať prejsť mimoriadne 'Serial ATA' dosadiť. Tak som odišiel, a nakoniec sa dostal na disk stránku, kde som si vybral, čo diskom, aby okná on.There dva disky ukazujúci, tak aj lisované zapíše na jeden z nich. Windows nainštalovaný. Mám na plochu, a potom sa do môjho počítača, a videl, že každá cesta bola 127gigabajt Ale podľa BIOSu a údaje o mojej, mám 2 x 500 GB IDE konfigurovať pevné disky SATA ...

Nechcem understand. Ak mi niekto mohol povedať, ako nainštalovať systém Windows na svojom počítači, ako to má byť, prosím, a ja budem veľmi vďačný.

Thankyou so much.
Old 21.září 2007, 14:09
Moderátor skupiny

Default Inštalácia Windows problém

Tu je krok za krokom sprievodcu pre inštaláciu na nový pevný disk.

Click Here

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.