Inštalácia Windows problém
Ahoj všetci! Mám trochu nečakaný problém s inštaláciou Windows XP Pro 64 na môj celkom nový počítač. Samozrejme som sa musel začať od nuly, a tak som dal disk a stisol zadať niekoľkokrát. Kúpil som si pevný disk Serial ATA (2x 500 gigabajtov pevných diskov). A pretože to podľa návodu v užívateľskej príručke postavený kus, mal som na stlačenie klávesu F6 na modrú obrazovku a zadajte disketa plná vodičov. Môj počítač nemá disketovú disku a nebolo diskete. Predpokladal som, že tak možno môj počítač didnt potrebovať prejsť mimoriadne 'Serial ATA' dosadiť. Tak som odišiel, a nakoniec sa dostal na disk stránku, kde som si vybral, čo diskom, aby okná on.There dva disky ukazujúci, tak aj lisované zapíše na jeden z nich. Windows nainštalovaný. Mám na plochu, a potom sa do môjho počítača, a videl, že každá cesta bola 127gigabajt Ale podľa BIOSu a údaje o mojej, mám 2 x 500 GB IDE konfigurovať pevné disky SATA ...
Nechcem understand. Ak mi niekto mohol povedať, ako nainštalovať systém Windows na svojom počítači, ako to má byť, prosím, a ja budem veľmi vďačný.
Thankyou so much.
|