мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Инсталација Уиндоуси Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Мар 2007, 13:29
Нови члан групе

Default Инсталација Уиндоуси Проблем

Здраво свима! Имам мало неочекивани проблем са инсталирањем Уиндоус КСП 64 на мој нови рачунар. Наравно да сам морао да почне од нуле, тако да сам ставио диск и притисне унесите неколико пута. Купио сам Сериал АТА хард диск (2кс 500ГБ хард дискове). И због тога у складу са упутствима у прилагођени изграђена ПЦ приручник, морао сам да притиснете тастер Ф6 на плавом екрану, а затим унесите флоппы диск пун возача. Мој рачунар није имао флопи диск јединицу и није постојао флоппы диск. Тако сам преузео можда мој рачунар диднт треба да прође кроз посебан 'САТА' инсталирате. Па сам га оставио и на крају га је добио на диску страницу где сам изабрао шта диск да стави прозоре он.Тхере два погона показује, тако да ја притисне унети на један од њих. Уиндоус инсталиран. Имам на екрану, а онда на мој рачунар, и видела да сваки диск је 127 ГБ. Али по БИОС и моје податке, ја имам 2 кс 500ГБ интегрисано развојно окружење конфигурисан САТА хард дискове ...

Ја не разумем. ако неко може да ми каже како да инсталирате Уиндоус на мом компјутеру како треба, молимо да и ја ћу бити веома захвални.

Хвала пуно.
Old 21. Мар 2007, 14:09
Модератор / ица групе

Default Инсталација Уиндоуси Проблем

Ево корак по корак водич за инсталацију на нови хард диск.

Цлицк Хере

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталл ксп проблем ксацтлы Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 20. Окт 2009 09:57
Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај роцкет7 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 мај 2009 13:56
Не можете да инсталирате систем Уиндоус Виста или Уиндоус 7 јимбеис462 Уиндоус Оператинг Сыстемс 22 15 мај 2009 01:56
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 18 4 април 2008 11:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц