Инсталација Уиндоуси Проблем Здраво свима! Имам мало неочекивани проблем са инсталирањем Уиндоус КСП 64 на мој нови рачунар. Наравно да сам морао да почне од нуле, тако да сам ставио диск и притисне унесите неколико пута. Купио сам Сериал АТА хард диск (2кс 500ГБ хард дискове). И због тога у складу са упутствима у прилагођени изграђена ПЦ приручник, морао сам да притиснете тастер Ф6 на плавом екрану, а затим унесите флоппы диск пун возача. Мој рачунар није имао флопи диск јединицу и није постојао флоппы диск. Тако сам преузео можда мој рачунар диднт треба да прође кроз посебан 'САТА' инсталирате. Па сам га оставио и на крају га је добио на диску страницу где сам изабрао шта диск да стави прозоре он.Тхере два погона показује, тако да ја притисне унети на један од њих. Уиндоус инсталиран. Имам на екрану, а онда на мој рачунар, и видела да сваки диск је 127 ГБ. Али по БИОС и моје податке, ја имам 2 кс 500ГБ интегрисано развојно окружење конфигурисан САТА хард дискове ...
Ја не разумем. ако неко може да ми каже како да инсталирате Уиндоус на мом компјутеру како треба, молимо да и ја ћу бити веома захвални.
Хвала пуно. |