az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Reply

Konu Araçları
Old 21. Eylül 2007, 13:29
Yeni Üye Grubu

Merhabalar! Benim markam Windows XP Pro 64 yeni bilgisayar yükleme ile beklenmedik bir sorun biraz sorun yaşıyorum. Tabii i sıfırdan başlamak için, i disk koyun ve birkaç kez girmek basılmasını vardı. Bir Seri ATA sabit disk (2x 500GB sabit diskler) satın aldı. Ve bu talimatlara özel göre manuel PC, bir mavi ekranda F6 tuşuna basmanız vardı, ve inşa sonra disket disk sürücüleri tam olarak girin. Benim bilgisayar ve disket disk sürücü yoktu hiçbir disket disk oldu. Ben de belki benim bilgisayar didnt kabul Seri ATA 'kurmak özel' üzerinden gitmek gerekiyor. Ben ve sol sonunda bu disk sayfasına i disk windows on.There ne koymak için seçtim var iki sürücüleri gösteren, bu yüzden biri girer basılmasını edildi. Windows'un yüklü. Ben masaüstü, sonra da benim bilgisayar var ve gördüm ki her sürücü 127 GB oldu. Ama BIOS ve ayrıntılarına göre, i 2 x 500GB IDE yapılandırılmış SATA sabit diskler var ...

I don't understand. Birisi nasıl bilgisayara nasıl olmalı pencereler kurulabilir, ve ben çok minnettar olacaktır lütfen söyle olabilir.

Teşekkür ederim çok.
Old 21. Eylül 2007, 14:09
Moderatör Grubu

İşte yeni bir sabit sürücüye kurmak için adım kılavuz ile bir adım.

Tıklayınız

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından