менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Install Problem

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 вересня 2007, 13:29
Нові члени групи

Привіт усім! У мене трохи несподівана проблема з установкою Windows XP Pro 64 на моєму новому комп'ютері. Зрозуміло, мені довелося починати з нуля, так що я поклав диск і натиснув Enter кілька разів. Я купив Жорсткий диск Serial ATA (2x 500GB жорстких дисків). І з-за цього згідно з інструкціями в призначених для користувача ПК побудований КП, мені довелося натиснути F6 в синій екран, а потім введіть повне дискеті драйверів. Мій комп'ютер не має дисковода і не було дискету. Таким я припускав, може бути, мій комп'ютер Didn't необхідно пройти через спеціальні "Serial ATA 'установки. І я залишив його і врешті-решт він потрапив на диск сторінки, де я вирішив, що диск поставив Windows on.There були показані два жорсткі диски, так що я натиснув Enter на одній з них. Windows встановлена. Я отримав на робочому столі, а потім до мого комп'ютера і побачив, що кожен диск був 127 Гб. Але відповідно до BIOS і мої дані, у мене 2 х IDE 500GB SATA налаштований жорстких дисків ...

Я не розумію. якщо хтось може сказати мені, як встановити Windows на моєму комп'ютері, як це і має бути, будь ласка, і я буду дуже вдячний.

Thankyou так багато.
Old 21 вересня 2007, 14:09
Модератор групи

Ось поетапний огляд установці на новий жорсткий диск.

Натисніть тут

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.