| Привіт усім! У мене трохи несподівана проблема з установкою Windows XP Pro 64 на моєму новому комп'ютері. Зрозуміло, мені довелося починати з нуля, так що я поклав диск і натиснув Enter кілька разів. Я купив Жорсткий диск Serial ATA (2x 500GB жорстких дисків). І з-за цього згідно з інструкціями в призначених для користувача ПК побудований КП, мені довелося натиснути F6 в синій екран, а потім введіть повне дискеті драйверів. Мій комп'ютер не має дисковода і не було дискету. Таким я припускав, може бути, мій комп'ютер Didn't необхідно пройти через спеціальні "Serial ATA 'установки. І я залишив його і врешті-решт він потрапив на диск сторінки, де я вирішив, що диск поставив Windows on.There були показані два жорсткі диски, так що я натиснув Enter на одній з них. Windows встановлена. Я отримав на робочому столі, а потім до мого комп'ютера і побачив, що кожен диск був 127 Гб. Але відповідно до BIOS і мої дані, у мене 2 х IDE 500GB SATA налаштований жорстких дисків ...
Я не розумію. якщо хтось може сказати мені, як встановити Windows на моєму комп'ютері, як це і має бути, будь ласка, і я буду дуже вдячний.
Thankyou так багато. |