menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Installer chybu

Reply

Thread Nástroje
Old 23. května 2009, 12:52
Nový člen skupiny

Default Windows Installer chybu

Ahoj kluci. Ať už z jakéhokoli důvodu, kdykoliv jsem se pokusila spustit instalátor systému Windows, které přináší do Windows Installer seznam příkazů namísto spuštění instalačního programu. Jsem nakonec musel odejít do složky% temp% adresáři a hledání instalátor sám, abych mohl spustit. Jsem začala s tímto problémem po přeformátovaného počítače. Každý, kdo poznal opravu pro toto? Díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Tento instalační balíček nelze nainstalovat pomocí Instalační služby systému Windows. rex101 Operační systémy Windows 0 28. května 2009 22:02
Jak se vám odstranit instalátor openSUSE? opensuse88 Linux & Alternativní OS 6 22. března 2009 12:33
Programy Microsoft - Windows Installer zpráv Pops Up a žádá o CD? timmmmay Obecné Software Chat 2 17. únor 2009 08:41
Windows Installer Service Problem rx7nsupra Operační systémy Windows 3 11. listopadu 2008 20:28
Tajemné Windows Installer krewemiester Operační systémy Windows 3 21. březen 2008 05:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.