![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. Ať už z jakéhokoli důvodu, kdykoliv jsem se pokusila spustit instalátor systému Windows, které přináší do Windows Installer seznam příkazů namísto spuštění instalačního programu. Jsem nakonec musel odejít do složky% temp% adresáři a hledání instalátor sám, abych mohl spustit. Jsem začala s tímto problémem po přeformátovaného počítače. Každý, kdo poznal opravu pro toto? Díky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tento instalační balíček nelze nainstalovat pomocí Instalační služby systému Windows. | rex101 | Operační systémy Windows | 0 | 28. května 2009 22:02 |
| Jak se vám odstranit instalátor openSUSE? | opensuse88 | Linux & Alternativní OS | 6 | 22. března 2009 12:33 |
| Programy Microsoft - Windows Installer zpráv Pops Up a žádá o CD? | timmmmay | Obecné Software Chat | 2 | 17. únor 2009 08:41 |
| Windows Installer Service Problem | rx7nsupra | Operační systémy Windows | 3 | 11. listopadu 2008 20:28 |
| Tajemné Windows Installer | krewemiester | Operační systémy Windows | 3 | 21. březen 2008 05:10 |
| Thread Nástroje | |
| |