manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Installer greška

Reply

Thread Tools
Old 23 svi 2009, 12:52
Novi član grupe

Default Windows Installer greška

Hej momci. Iz bilo kojeg razloga, kad god sam pokušati pokrenuti Windows Installer, ona će se Windows Installer popis naredbi umjesto trčanje Installer. JA kraj gore vlasništvo ući u direktorij% temp% i traže instalacijski sama, tako da mogu pokrenuti. Ja samo počela vlasništvo ovaj problem nakon što sam reformatted moj računalo. Svatko znate škripac za ovaj? Hvala.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ovaj instalacijski paket ne može biti instaliran od strane Windows Installer service. rex101 Windows Operating Systems 0 28. svibanj 2009 22:02
Kako ukloniti instalacijski opensuse? opensuse88 Linux OS i alternativna 6 22. ožujak 2009 12:33
Microsoftov program - Windows Installer Poruka pops gore i pita za CD? timmmmay Općenito Software Chat 2 17. veljača 2009 08:41
Windows Installer Service Problem rx7nsupra Windows Operating Systems 3 11. studeni 2008 20:28
Misterioznog Windows Installer krewemiester Windows Operating Systems 3 21. ožujak 2008 05:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.