![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momci. Iz bilo kojeg razloga, kad god sam pokušati pokrenuti Windows Installer, ona će se Windows Installer popis naredbi umjesto trčanje Installer. JA kraj gore vlasništvo ući u direktorij% temp% i traže instalacijski sama, tako da mogu pokrenuti. Ja samo počela vlasništvo ovaj problem nakon što sam reformatted moj računalo. Svatko znate škripac za ovaj? Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ovaj instalacijski paket ne može biti instaliran od strane Windows Installer service. | rex101 | Windows Operating Systems | 0 | 28. svibanj 2009 22:02 |
| Kako ukloniti instalacijski opensuse? | opensuse88 | Linux OS i alternativna | 6 | 22. ožujak 2009 12:33 |
| Microsoftov program - Windows Installer Poruka pops gore i pita za CD? | timmmmay | Općenito Software Chat | 2 | 17. veljača 2009 08:41 |
| Windows Installer Service Problem | rx7nsupra | Windows Operating Systems | 3 | 11. studeni 2008 20:28 |
| Misterioznog Windows Installer | krewemiester | Windows Operating Systems | 3 | 21. ožujak 2008 05:10 |
| Thread Tools | |
| |