![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys. Dėl bet kokios priežasties ir kai bandau paleisti Windows Installer ", ji duoda iki" Windows Installer "komandas, o ne rodyti montuotojas. Aš galų gale, turintys eiti į% temp% kataloge ir ieško montuotojas pati, kad galėčiau jį paleisti. Aš tik prasidėjo, turinčių šią problemą, kai aš pertvarkė savo kompiuterį. Anyone know dėl šios pataisos? Ačiū. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Šis diegimo paketas negali būti įdiegtas "Windows Installer paslaugos. | rex101 | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 28, 2009 22:02 |
| Kaip pašalinti openSUSE montuotojo? | opensuse88 | Linux & Alternative OS | 6 | Kovas 22, 2009 12:33 |
| "Microsoft" programų - "Windows Installer" pranešimas pasirodys ir prašo CD? | timmmmay | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 17 vasaris 2009 08:41 |
| Windows Installer problema | rx7nsupra | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 11, 2008 20:28 |
| Paslaptingos "Windows Installer" | krewemiester | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 21, 2008 05:10 |
| Temos įrankiai | |
| |