az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows Installer hata

Reply

Konu Araçları
Old 23 Mayıs 2009, 12:52
Yeni Üye Grubu

Default Windows Installer hata

Hey çocuklar. Ne sebeple zaman I denemek ve bir Windows Installer çalıştırdığınızda, Windows Installer komutları görüntüler yerine listesi yükleyici çalışıyor. Ben% temp% dizinine gidip yükleyici kendisi için bunu çalıştırabilirsiniz arama kalmadan bitirmek. Sadece sonra benim bilgisayar biçimlendirildikten Bu sorunu yaşıyorsanız başladı. Herkes bunun için bir düzeltme biliyor musun? Teşekkürler.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu yükleme paketi Windows Installer hizmeti tarafından yüklenemez. rex101 Windows İşletim Sistemleri 0 28 Mayıs 2009 22:02
Nasıl openSUSE yükleyici kaldırabilirim? opensuse88 Linux ve Alternatif işletim sistemi 6 Mar 2009 22. 12:33
Microsoft Programları - Windows Installer Mesaj Pops Up ve Asks CD? timmmmay Yazılım Genel Sohbet 2 17. Şubat 2009 08:41
Windows Installer hizmetine Sorun rx7nsupra Windows İşletim Sistemleri 3 11. Kasım 2008 20:28
Gizemli Windows Installer krewemiester Windows İşletim Sistemleri 3 Mar 2008 21. 05:10
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından