по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows Live Вход

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми септември 2007, 15:11
Член Група

Default Windows Live Вход

Здравейте, имам за известно време са били със странен проблем, който не бих могъл да предположи е резултат от някакъв вид вирус (въпреки че аз имам много малко знания от вируси!) По принцип, когато получа достъп до C: \ Documents и Settings \ администратор, След около 10 секунди се отваря прозорец ме питат за "Влезте с Windows Live ID" Защо съм помолен да направя това? Може ли нещо да направя с конкретен файл върху тази част на моя компютър? Аз обикновено се анулира този прозорец, и накрая изчезва след натискане отмени три пъти. Това е малко разочароващо на проблема, а аз ще оценяваме всяка светлина никой да бъде в състояние да се хвърли върху защо това е появата и как да се спре това наближава.
Благодарности,
Люк
Old 17-ти януари 2008, 17:55
Забранени група

Аз ще опитам сканирате компютъра си за вируси ... Бих сте на мисълта, че нищо общо с Windows Live.

Вие ли сте само потребител на компютъра??? Вие ли сте Admin???

Също така е само, че когато отидеш чрез C диск или пък да го направя, когато щракнете върху Admin документи????

Моята система: Коен

Процесор (и):
Dual Core 2.11GHZ
Дънната платка:
Asus - M2N X SE
RAM памет:
2GB
Графична карта (и):
Звукова карта:
Hard Drive (и):
320GB SATA
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Шоу
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
BenQ
Операционна система (и):
Windows XP
Old 18-ти януари, 2008, 03:12
Член Група

Не, не се тревожете сега - това е проблем с Live Messenger папка, аз вярвам, имам отървем от това и това е всичко наред. Въпреки това, аз сега имам проблем с тайнствен Setup.exe пила, и фактът, че все Ср повреден ... нова публикация скоро си мисля ... хмм
Благодарим ви помогне
Люк
Old 18-ти януари, 2008, 17:35
Забранени група

Ох .... OK, и най-малко го е определила своя проблем - на добър час с всичко.

Надявам се, че може да помогне с някоя от вашите проблеми ... наздравици

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Не можете да пускате нови Windows Live Messenger - идва с грешка. Theresonly1 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 25 май 2009 г. 13:05
Windows Live блок Mohi212 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 12 17 ноември 2008 13:41
Windows Live Messenger pmaspks Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 11 ноември 2008 00:35
Windows Live OneCare Macmac508 Общи Хардуер Чат 2 2-ро Jan 2008 06:41
Windows Live ID и MSN tinkerbell Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 4 25 Окт 2007 07:27
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc