![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имам за известно време са били със странен проблем, който не бих могъл да предположи е резултат от някакъв вид вирус (въпреки че аз имам много малко знания от вируси!) По принцип, когато получа достъп до C: \ Documents и Settings \ администратор, След около 10 секунди се отваря прозорец ме питат за "Влезте с Windows Live ID" Защо съм помолен да направя това? Може ли нещо да направя с конкретен файл върху тази част на моя компютър? Аз обикновено се анулира този прозорец, и накрая изчезва след натискане отмени три пъти. Това е малко разочароващо на проблема, а аз ще оценяваме всяка светлина никой да бъде в състояние да се хвърли върху защо това е появата и как да се спре това наближава. Благодарности, Люк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще опитам сканирате компютъра си за вируси ... Бих сте на мисълта, че нищо общо с Windows Live.
| |||
| |||
| Не, не се тревожете сега - това е проблем с Live Messenger папка, аз вярвам, имам отървем от това и това е всичко наред. Въпреки това, аз сега имам проблем с тайнствен Setup.exe пила, и фактът, че все Ср повреден ... нова публикация скоро си мисля ... хмм Благодарим ви помогне Люк |
|
| |||
| |||
| Ох .... OK, и най-малко го е определила своя проблем - на добър час с всичко. Надявам се, че може да помогне с някоя от вашите проблеми ... наздравици |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не можете да пускате нови Windows Live Messenger - идва с грешка. | Theresonly1 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 25 май 2009 г. 13:05 |
| Windows Live блок | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 12 | 17 ноември 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 11 ноември 2008 00:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Общи Хардуер Чат | 2 | 2-ро Jan 2008 06:41 |
| Windows Live ID и MSN | tinkerbell | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 4 | 25 Окт 2007 07:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |