menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Live Přihlásit

Reply

Thread Nástroje
Old 27. Září 2007, 15:11
Člen Skupina

Default Windows Live Přihlásit

Ahoj, jsem na chvíli byla zažívají podivný problém, který mohu jen předpokládat, je výsledkem nějaký virus (ačkoli jsem jen velmi málo znalostí viry!) V podstatě kdykoli jsem přístup C: \ Documents and Settings \ Administrator, asi po 10 sekundách se okno otevře žádají, abych 'Zaregistruj se s Windows Live ID' Proč jsem byl požádán, aby si to? Je to něco do činění s konkrétní soubor na tuto část mého počítače? I obvykle zrušit toto okno a nakonec zmizí po stisknutí zrušit třikrát. Je to trochu frustrující problém a já bych ocenil jakékoliv světlo někdo mohl hodit na to, proč a jak dochází k zastavení přibližuje.
Díky,
Luke
Old 17 leden 2008, 17:55
Banned Skupina

Chtěl bych zkusit skenování počítače pro virus ... Já bych si myslel, že o nic společného s Windows Live.

Jsi jediný uživatel na počítači? Jste Admin?

Také to je jen to, že když půjdete přes disk C, nebo také to, když kliknete na správu dokumentů??

Můj systém: Cohen

Processor (s):
Duální Core 2.11GHZ
Základní deska:
Asus - M2N X SE
Paměť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operační systém (y):
Windows XP
Old 18 leden 2008, 03:12
Člen Skupina

Ne, žádné starosti teď - to byl problém s Live Messenger složku věřím, že mám zbavit, a to vše v pohodě. Nicméně, i teď mají problém s tajemnou soubor setup.exe, a skutečnost, že průměrná pořád dostává poąkozen ... nový příspěvek brzy jsem přemýšlel ... hmm
Díky za vás pomozte
Luke
Old 18 leden 2008, 17:35
Banned Skupina

Aha .... ok tak alespoň má pevnou Vašeho problému - hodně štěstí s ním všechny.

Doufám, že můžu pomoci s některou z vašich problémů ... na zdraví

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. Theresonly1 Email, VoIP & IM Diskuse 2 25. května 2009 13:05
Windows Live blok Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 12 17. listopadu 2008 13:41
Windows Live Messenger pmaspks Email, VoIP & IM Diskuse 2 11. listopadu 2008 00:35
Windows Live OneCare Macmac508 Obecné Hardware Chat 2 2. ledna 2008 06:41
Windows Live ID a msn Tinkerbell Email, VoIP & IM Diskuse 4 25. října 2007 07:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.