![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem na chvíli byla zažívají podivný problém, který mohu jen předpokládat, je výsledkem nějaký virus (ačkoli jsem jen velmi málo znalostí viry!) V podstatě kdykoli jsem přístup C: \ Documents and Settings \ Administrator, asi po 10 sekundách se okno otevře žádají, abych 'Zaregistruj se s Windows Live ID' Proč jsem byl požádán, aby si to? Je to něco do činění s konkrétní soubor na tuto část mého počítače? I obvykle zrušit toto okno a nakonec zmizí po stisknutí zrušit třikrát. Je to trochu frustrující problém a já bych ocenil jakékoliv světlo někdo mohl hodit na to, proč a jak dochází k zastavení přibližuje. Díky, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych zkusit skenování počítače pro virus ... Já bych si myslel, že o nic společného s Windows Live.
| |||
| |||
| Ne, žádné starosti teď - to byl problém s Live Messenger složku věřím, že mám zbavit, a to vše v pohodě. Nicméně, i teď mají problém s tajemnou soubor setup.exe, a skutečnost, že průměrná pořád dostává poąkozen ... nový příspěvek brzy jsem přemýšlel ... hmm Díky za vás pomozte Luke |
|
| |||
| |||
| Aha .... ok tak alespoň má pevnou Vašeho problému - hodně štěstí s ním všechny. Doufám, že můžu pomoci s některou z vašich problémů ... na zdraví |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze spustit Nové Windows Live Messenger - Přichází s chybou. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 25. května 2009 13:05 |
| Windows Live blok | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskuse | 12 | 17. listopadu 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 11. listopadu 2008 00:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Obecné Hardware Chat | 2 | 2. ledna 2008 06:41 |
| Windows Live ID a msn | Tinkerbell | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 25. října 2007 07:27 |
| Thread Nástroje | |
| |