μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows Live Είσοδος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Σεπτεμβρίου 2007, 15:11
Μέλος Ομάδα

Default Windows Live Είσοδος

Γεια σου, έχω για μια στιγμή αντιμετωπίζει ένα παράξενο πρόβλημα που μπορώ μόνο να αναλάβουν το αποτέλεσμα είναι ένα είδος ιού (αν και έχω πολύ μικρή γνώση των ιών!) Βασικά, κάθε φορά που έχω πρόσβαση C: \ Documents and Settings \ Administrator, μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα ανοίγει ένα παράθυρο ζητώντας μου να "Συνδεθείτε με το Windows Live ID" Γιατί ζητάτε να το κάνετε αυτό; Είναι κάτι να κάνει με ένα συγκεκριμένο αρχείο για αυτό το τμήμα του υπολογιστή μου; Συνήθως ακυρώνουν αυτό το παράθυρο, και τελικά να εξαφανίζεται μετά πιέζοντας ακυρώσει τρεις φορές. Είναι λίγο απογοητευτικό του προβλήματος, και θα εκτιμούσα κάθε φως κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να ρίξει για ποιο λόγο συμβαίνει και πώς να το σταματήσουμε καταλήξουμε.
Ευχαριστώ,
Luke
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 17:55
Banned Ομάδα

Θα προσπαθήσουμε σάρωση του υπολογιστή σας από τον ιό ... Θα έχουμε σκέψης που καμία σχέση με τα παράθυρα ζουν.

Είστε ο μοναδικός χρήστης του υπολογιστή;;; Είσαι ο Admin?

Επίσης, μήπως κάνουμε μόνο ότι όταν θα πάτε μέσω της μονάδας δίσκου C ή μήπως να το κάνουμε όταν κάνετε κλικ στο Διαχειριστή Έγγραφα;;;;

Το σύστημά μου: Cohen

Processor (s):
Dual Core 2.11GHZ
Motherboard:
Asus - M2N X SE
Μνήμες:
2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Shaw
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Benq
Operating System (s):
Windows XP
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 03:12
Μέλος Ομάδα

Οχι, μην ανησυχείτε τώρα - ήταν ένα πρόβλημα με ένα ζωντανό αγγελιοφόρο φάκελο πιστεύω, απαλλάχθηκε από αυτό και είναι όλα μια χαρά. Ωστόσο, τώρα έχουμε πρόβλημα με ένα μυστηριώδες αρχείο setup.exe, και το γεγονός ότι διατηρεί avg να καταστραφεί ... νέα θέση σύντομα σκέφτομαι ... Χμμμ
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Luke
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 17:35
Banned Ομάδα

Ωχ .... ok αλλά τουλάχιστον έχει καθοριστεί το πρόβλημά σου - καλή τύχη με όλα.

Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας ... εις υγεία

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση Νέα Windows Live Messenger - Έρχεται με λάθους. Theresonly1 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 25η Μαΐου 2009 13:05
Windows Live μπλοκ Mohi212 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 12 17 Νοε 2008 13:41
Windows Live Messenger pmaspks E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 11 Νοε 2008 00:35
Windows Live OneCare Macmac508 Γενική Συζήτηση Hardware 2 2η Ιαν 2008 06:41
Windows Live ID και msn tinkerbell E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 4 25 Οκτ 2007 07:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.