![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω για μια στιγμή αντιμετωπίζει ένα παράξενο πρόβλημα που μπορώ μόνο να αναλάβουν το αποτέλεσμα είναι ένα είδος ιού (αν και έχω πολύ μικρή γνώση των ιών!) Βασικά, κάθε φορά που έχω πρόσβαση C: \ Documents and Settings \ Administrator, μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα ανοίγει ένα παράθυρο ζητώντας μου να "Συνδεθείτε με το Windows Live ID" Γιατί ζητάτε να το κάνετε αυτό; Είναι κάτι να κάνει με ένα συγκεκριμένο αρχείο για αυτό το τμήμα του υπολογιστή μου; Συνήθως ακυρώνουν αυτό το παράθυρο, και τελικά να εξαφανίζεται μετά πιέζοντας ακυρώσει τρεις φορές. Είναι λίγο απογοητευτικό του προβλήματος, και θα εκτιμούσα κάθε φως κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να ρίξει για ποιο λόγο συμβαίνει και πώς να το σταματήσουμε καταλήξουμε. Ευχαριστώ, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα προσπαθήσουμε σάρωση του υπολογιστή σας από τον ιό ... Θα έχουμε σκέψης που καμία σχέση με τα παράθυρα ζουν.
Είστε ο μοναδικός χρήστης του υπολογιστή;;; Είσαι ο Admin? Επίσης, μήπως κάνουμε μόνο ότι όταν θα πάτε μέσω της μονάδας δίσκου C ή μήπως να το κάνουμε όταν κάνετε κλικ στο Διαχειριστή Έγγραφα;;;; Το σύστημά μου: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Οχι, μην ανησυχείτε τώρα - ήταν ένα πρόβλημα με ένα ζωντανό αγγελιοφόρο φάκελο πιστεύω, απαλλάχθηκε από αυτό και είναι όλα μια χαρά. Ωστόσο, τώρα έχουμε πρόβλημα με ένα μυστηριώδες αρχείο setup.exe, και το γεγονός ότι διατηρεί avg να καταστραφεί ... νέα θέση σύντομα σκέφτομαι ... Χμμμ Ευχαριστώ για την βοήθεια σας Luke |
|
| |||
| |||
| Ωχ .... ok αλλά τουλάχιστον έχει καθοριστεί το πρόβλημά σου - καλή τύχη με όλα. Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας ... εις υγεία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν είναι δυνατή η εκτέλεση Νέα Windows Live Messenger - Έρχεται με λάθους. | Theresonly1 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 25η Μαΐου 2009 13:05 |
| Windows Live μπλοκ | Mohi212 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 12 | 17 Νοε 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 11 Νοε 2008 00:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 2η Ιαν 2008 06:41 |
| Windows Live ID και msn | tinkerbell | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 4 | 25 Οκτ 2007 07:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |