manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Live Sign In

Reply

Thread Tools
Old 27. Ruj 2007, 15:11
Member Group

Default Windows Live Sign In

Bok, ja sam neko vrijeme bio iskusiti stran problem što ja mogu samo pretpostaviti je rezultat nekakav virus (iako sam vrlo malo znanja o virusima!) Uglavnom, kad sam pristup C: \ Documents and Settings \ Administrator, Nakon otprilike 10 sekundi otvori prozor od mene traži da se 'Prijavite se na Windows Live ID "Zašto mi je pitao za to? Je li to nešto za napraviti sa posebnim datoteku na ovaj dio moje računalo? JA obično otkazati ovaj prozor, a na kraju će nestati nakon što pritisnete otkazati tri puta. Ona je malo od frustrirajući problem, i ja bi svjetlo bilo koji nikome mogli baciti na to zašto se pojavio i kako se to izlazi.
Hvala,
Luke
Old 17 siječanj 2008, 17:55
Zabranjen Group

Ja bih probati skeniranje vašeg računala od virusa ... Htjela sam misli da je nešto za napraviti sa Windows Live.

Jeste li jedini korisnik na računalu? Jeste li Vi Admin?

Isto tako ne samo to da kad idete preko C disk ili to također učiniti kada kliknete na Admin dokumente??

My System: Cohen

Procesor (i):
Dual Core 2.11GHZ
Matične ploče:
Asus - M2N X SE
RAM memorija:
2GB
Grafička kartica (e):
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
320GB Sata
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Shaw
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 18 siječanj 2008, 03:12
Member Group

Ne, ne brinite sad - to je bio problem s živ glasnik mapu Vjerujem, da je dobio osloboditi i to je sve u redu. Međutim, i sada imaju problema s tajanstvenom setup.exe datoteku, i činjenicu da avg uspomena uzimajući ošteti ... novi post uskoro sam razmišljam ... hmm
Hvala Vam za pomoć
Luke
Old 18 siječanj 2008, 17:35
Zabranjen Group

Oh .... ok dobro barem ima stalnih problema - puno sreće s njom sve.

Nadam se da ja mogu pomoć u bilo kojem od svojih problema ... živjeli

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne može se izvoditi Novi Windows Live Messenger - dolazi s Error. Theresonly1 Email, VoIP & IM Razgovor 2 25. svibanj 2009 13:05
Windows Live blok Mohi212 Email, VoIP & IM Razgovor 12 17. studeni 2008 13:41
Windows Live Messenger pmaspks Email, VoIP & IM Razgovor 2 11. studeni 2008 00:35
Windows Live OneCare Macmac508 General Hardware Chat 2 2. siječanj 2008 06:41
Windows Live ID i msn tinkerbell Email, VoIP & IM Razgovor 4 25. listopad 2007 07:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.