![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam neko vrijeme bio iskusiti stran problem što ja mogu samo pretpostaviti je rezultat nekakav virus (iako sam vrlo malo znanja o virusima!) Uglavnom, kad sam pristup C: \ Documents and Settings \ Administrator, Nakon otprilike 10 sekundi otvori prozor od mene traži da se 'Prijavite se na Windows Live ID "Zašto mi je pitao za to? Je li to nešto za napraviti sa posebnim datoteku na ovaj dio moje računalo? JA obično otkazati ovaj prozor, a na kraju će nestati nakon što pritisnete otkazati tri puta. Ona je malo od frustrirajući problem, i ja bi svjetlo bilo koji nikome mogli baciti na to zašto se pojavio i kako se to izlazi. Hvala, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih probati skeniranje vašeg računala od virusa ... Htjela sam misli da je nešto za napraviti sa Windows Live.
| |||
| |||
| Ne, ne brinite sad - to je bio problem s živ glasnik mapu Vjerujem, da je dobio osloboditi i to je sve u redu. Međutim, i sada imaju problema s tajanstvenom setup.exe datoteku, i činjenicu da avg uspomena uzimajući ošteti ... novi post uskoro sam razmišljam ... hmm Hvala Vam za pomoć Luke |
|
| |||
| |||
| Oh .... ok dobro barem ima stalnih problema - puno sreće s njom sve. Nadam se da ja mogu pomoć u bilo kojem od svojih problema ... živjeli |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne može se izvoditi Novi Windows Live Messenger - dolazi s Error. | Theresonly1 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 25. svibanj 2009 13:05 |
| Windows Live blok | Mohi212 | Email, VoIP & IM Razgovor | 12 | 17. studeni 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 11. studeni 2008 00:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | General Hardware Chat | 2 | 2. siječanj 2008 06:41 |
| Windows Live ID i msn | tinkerbell | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 25. listopad 2007 07:27 |
| Thread Tools | |
| |