![]() |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי כמה זמן היה נתקל בבעיה מוזרה שבה אני יכול רק להניח היא תוצאה של איזה סוג של וירוס (אם כי יש לי מעט מאוד ידע של וירוסים!) למעשה, בכל פעם שאני גישה C: \ Documents and Settings \ Administrator, אחרי בערך 10 שניות נפתח חלון לשאול אותי ל 'היכנס ל-Windows Live ID' למה אני עתה ביקש לעשות את זה? האם זה משהו לעשות עם קובץ מסוים על חלק זה של המחשב שלי? אני בדרך כלל לבטל את החלון, והיא נעלמת, בסופו של דבר, לאחר הקשה על ביטול שלוש פעמים. זה קצת מתסכל של בעיה, ואני מעריך את כל האור היה יכול להיות כל אחד יכול לזרוק על למה היא התרחשות וכיצד לעצור את זה מתקרב. תודה, לוקס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני ינסה לסרוק את המחשב עבור וירוס ... הייתי כבר המחשבה כי שום דבר לעשות עם Windows Live.
| |||
| |||
| לא, אל דאגה, עכשיו - זו הייתה בעיה עם חי Messenger התיקייה אני מאמין, יש להיפטר מזה וזה הכל בסדר. עם זאת, אני עכשיו יש בעיה עם הקובץ setup.exe המסתורית, והעובדה כי שומר על ממוצע מקבל פגומים ... פירסום חדש בקרוב, אני חושב ש ... אממ תודה לך על העזרה לוקס |
|
| |||
| |||
| אה .... אישור טוב לפחות יש לו את הבעיה מתוקנת - בהצלחה עם הכל. אני מקווה שאני יכול לעזור עם כל הבעיות שלך ... לחיים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אפשרות להפעיל את Windows Live Messenger החדשה - מגיעה עם שגיאה. | Theresonly1 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | ה -25 במאי 2009 13:05 |
| Windows Live לחסום | Mohi212 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 12 | -17 נובמבר 2008 13:41 |
| Windows Live Messenger | pmaspks | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 11th נובמבר 2008 00:35 |
| Windows Live OneCare | Macmac508 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd ינואר 2008 06:41 |
| ב-Windows Live ID ו-MSN | tinkerbell | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 4 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 07:27 |
| שרשרת כלים | |
| |