![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš turiu nors patyrė Keista problema, galiu tik daryti prielaidą, yra tam tikrų viruso rūšis Rezultatas (nors turiu labai mažai žinių apie virusus!) Iš esmės, kai galiu gauti prieigą prie C: \ Documents and Settings \ Administrator, maždaug po 10 sekundžių atsidaro langas prašo manęs "Prisijungti" Windows Live ID "Kodėl aš prašoma tai padaryti? Ar tai kaip nors susiję su byla, ypač dėl šio mano kompiuterio dalis? Aš paprastai nutraukti šį langą, ir galiausiai jis išnyksta po presavimo atšaukti tris kartus. Tai varginantis problema truputį, ir būčiau dėkingas, bet atsižvelgiant į bet galėtų mesti apie tai, kodėl tai vyksta ir kaip ją sustabdyti artėja. Ačiū, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pabandyti nuskaityti jūsų kompiuterį virusu ... Aš būčiau minties, kad nieko bendro su "Windows Live.
Ar esate vienintelis vartotojas savo kompiuteryje? Ar jūs Administratorius? Taip pat ji tik tai, kad kai jūs einate per diską C ar ji taip pat daryti, kai paspausite Administratorius Dokumentai?? Mano sistema: Cohen
|
|
| |||
| |||
| No, no worries dabar - ji buvo su Live Messenger aplankas i problema manau, atsikratyti, kad ir viskas gerai. Tačiau, aš dabar problemą su paslaptingomis setup.exe failą ir tai, kad skaito saugo vis sugadintas ... naujas pranešimas netrukus galvoju ... hmm Thanks for you help Luke |
|
| |||
| |||
| Oh .... Gerai, gerai bent jau nustatė savo problemą - Sėkmės su juo visi. Tikiuosi, kad galiu padėti su bet kuriuo iš jūsų problemos ... į sveikatą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Can't Run Naujoji "Windows Live Messenger - ateina su klaida. | Theresonly1 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Gegužė 25, 2009 13:05 |
| "Windows Live blokas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 12 | Lapkritis 17, 2008 13:41 |
| "Windows Live Messenger | pmaspks | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 11, 2008 00:35 |
| "Windows Live OneCare | Macmac508 | General Hardware Chat | 2 | 2 sausis 2008 06:41 |
| Windows Live ID, MSN | Tinkerbell | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 4 | 25 spalis 2007 07:27 |
| Temos įrankiai | |
| |