rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Live Sign In

Reply

Narzędzia wątku
Old 27-te Wrz 2007, 15:11
Członek grupy

Cześć, mam na chwilę od wielu dziwny problem, który może jedynie zakładać, jest wynikiem pewnego rodzaju wirusa (chociaż mam bardzo mało wiedzy na wirusy!) Zasadniczo, gdy mam dostępu C: \ Documents and Settings \ Administrator po około 10 sekund otwiera okno pytają mnie na "Zaloguj się w systemie Windows Live ID" Dlaczego się prośba, aby to zrobić? Czy coś zrobić z plikiem o tej części mojego komputera? Zazwyczaj anulować okna i ostatecznie znika po naciśnięciu odwołać trzy razy. To jest kawałek od pewien problem frustrujące, i ja to doceniam wszelkie świetle ktoś może być w stanie rzucać dlaczego to ma miejsce i jak do jej zatrzymania coming up.
Dzięki,
Luke
Old 17 stycznia 2008, 17:55
Banned Grupa

Chciałbym spróbować skanowania komputera w poszukiwaniu wirusów ... I would've myśli, że wszystko, co zrobić z Windows Live.

Czy jesteś jedyną użytkownika na komputerze? Czy administratora?

Również to jedynie, że jeśli go za pomocą dysku C, czy to również zrobić po kliknięciu Administrator Dokumenty??

My System: Cohen

Procesor (y):
Dual Core 2.11GHZ
Płyta główna:
Asus - M2N X SE
Pamięć RAM:
2GB
Karta graficzna (y):
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Benq
Operating System (-y):
Windows XP
Old 18 stycznia 2008, 03:12
Członek grupy

Nie, nie martwi się - to był problem z Live Messenger folderze Wierzę, że się pozbyć i to wszystko w porządku. Jednakże, i teraz ma problem z tajemniczą plik setup.exe, a fakt, że trzyma dostawanie śr uszkodzony ... nowa wiadomość szybko myślę, że ... hmm
Thanks for you help
Luke
Old 18 stycznia 2008, 17:35
Banned Grupa

Ach .... ok dobrze przynajmniej ustaliła swój problem - Good luck with it all.

Mam nadzieję, że mogę pomóc w żadnej Twojej problemy ... wiwaty

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.