![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam na chwilę od wielu dziwny problem, który może jedynie zakładać, jest wynikiem pewnego rodzaju wirusa (chociaż mam bardzo mało wiedzy na wirusy!) Zasadniczo, gdy mam dostępu C: \ Documents and Settings \ Administrator po około 10 sekund otwiera okno pytają mnie na "Zaloguj się w systemie Windows Live ID" Dlaczego się prośba, aby to zrobić? Czy coś zrobić z plikiem o tej części mojego komputera? Zazwyczaj anulować okna i ostatecznie znika po naciśnięciu odwołać trzy razy. To jest kawałek od pewien problem frustrujące, i ja to doceniam wszelkie świetle ktoś może być w stanie rzucać dlaczego to ma miejsce i jak do jej zatrzymania coming up. Dzięki, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym spróbować skanowania komputera w poszukiwaniu wirusów ... I would've myśli, że wszystko, co zrobić z Windows Live.
| |||
| |||
| Nie, nie martwi się - to był problem z Live Messenger folderze Wierzę, że się pozbyć i to wszystko w porządku. Jednakże, i teraz ma problem z tajemniczą plik setup.exe, a fakt, że trzyma dostawanie śr uszkodzony ... nowa wiadomość szybko myślę, że ... hmm Thanks for you help Luke |
|
| |||
| |||
| Ach .... ok dobrze przynajmniej ustaliła swój problem - Good luck with it all. Mam nadzieję, że mogę pomóc w żadnej Twojej problemy ... wiwaty |