mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Windows Live Sign In

Reply

Thread Tools
Old 27 Sep 2007, 15:11
Grupul de stat

Buna, am fost pentru o perioada de timp care experimenteaza o stranie problemă care pot doar să îşi asume este rezultatul un fel de virus (desi i-au foarte puţine cunoştinţe de viruşi!) În principiu, ori de câte ori am acces C: \ Documents and Settings \ administrator, după aproximativ 10 secunde se deschide o fereastra pentru a-mi cere "Înregistraţi-vă cu Windows Live ID" De ce mă aflu se cere să faci asta? Este ceva de-a face cu un anumit fişier de pe această parte a computerului meu? De obicei anula această fereastră, şi în cele din urmă dispare după apăsarea anula de trei ori. Acesta este un pic cam frustrant problemă, şi i-ar aprecia orice lumina cineva ar putea fi în măsură să arunce pe de ce acesta este modul în care au loc şi pentru a opri aceasta venind.
Mulţumesc,
Luke
Old 17 ianuarie 2008, 17:55
Banned Group

Aş încerca scanare pe computer pentru virus ... i ar fi de crezut că nimic de a face cu Windows Live.

Sunteţi singurul utilizator de pe computer? Sunteţi de administrare?

De asemenea, nu se face numai că atunci când mergi prin C conduce vehicule sau de asemenea, nu se face acest lucru atunci când faceţi clic pe Documente Admin????

Sistemul meu: Cohen

Procesor (e):
Dual Core 2.11GHZ
Plăci de bază:
Asus - M2N X SE
Memorie RAM:
2GB
Placă grafică (e):
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
320GB sata
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Shaw
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Benq
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 18 ianuarie 2008, 03:12
Grupul de stat

Nu, nu vă faceţi griji acum - a fost o problema cu un Live Messenger dosar cred, că am scăpat de el şi-a bine. Cu toate acestea, i au acum o problema cu un misterios setup.exe dosar, precum şi de faptul că păstrează med achiziţie corupt ... nou post în curând, mă gândesc ... hmm
Multumesc pentru ai ajuta
Luke
Old 18 ianuarie 2008, 17:35
Banned Group

Oh .... ok bine cel puţin le-a fixat problema ta - noroc cu totul.

Sper să pot ajuta cu nici una din probleme ... noroc

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.