![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am fost pentru o perioada de timp care experimenteaza o stranie problemă care pot doar să îşi asume este rezultatul un fel de virus (desi i-au foarte puţine cunoştinţe de viruşi!) În principiu, ori de câte ori am acces C: \ Documents and Settings \ administrator, după aproximativ 10 secunde se deschide o fereastra pentru a-mi cere "Înregistraţi-vă cu Windows Live ID" De ce mă aflu se cere să faci asta? Este ceva de-a face cu un anumit fişier de pe această parte a computerului meu? De obicei anula această fereastră, şi în cele din urmă dispare după apăsarea anula de trei ori. Acesta este un pic cam frustrant problemă, şi i-ar aprecia orice lumina cineva ar putea fi în măsură să arunce pe de ce acesta este modul în care au loc şi pentru a opri aceasta venind. Mulţumesc, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş încerca scanare pe computer pentru virus ... i ar fi de crezut că nimic de a face cu Windows Live.
Sunteţi singurul utilizator de pe computer? Sunteţi de administrare? De asemenea, nu se face numai că atunci când mergi prin C conduce vehicule sau de asemenea, nu se face acest lucru atunci când faceţi clic pe Documente Admin???? Sistemul meu: Cohen
|
|
| |||
| |||
| Nu, nu vă faceţi griji acum - a fost o problema cu un Live Messenger dosar cred, că am scăpat de el şi-a bine. Cu toate acestea, i au acum o problema cu un misterios setup.exe dosar, precum şi de faptul că păstrează med achiziţie corupt ... nou post în curând, mă gândesc ... hmm Multumesc pentru ai ajuta Luke |
|
| |||
| |||
| Oh .... ok bine cel puţin le-a fixat problema ta - noroc cu totul. Sper să pot ajuta cu nici una din probleme ... noroc |