menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Live Prihlásiť

Reply

Thread Tools
Old 27. September 2007, 15:11
Člen Skupina

Ahoj, som na chvíľu bola zažívajú podivný problém, ktorý môžem len predpokladať, je výsledkom nejaký vírus (hoci som len veľmi málo vedomostí vírusy!) V podstate kedykoľvek jsem prístup C: \ Documents and Settings \ Administrator, asi po 10 sekundách sa okno otvorí žiadajú, abych 'Zaregistruj sa s Windows Live ID' Prečo som bol požiadaný, aby si to? Je to niečo do činenia s konkrétny súbor na túto časť môjho počítača? I obyčajne zrušiť toto okno a nakoniec zmizne po stlačení zrušiť trikrát. Je to trochu frustrujúce problém a já bych ocenil akékoľvek svetlo niekto mohol hodit na to, prečo a ako dochádza k zastaveniu približuje.
Vďaka,
Luke
Old 17 január 2008, 17:55
Banned Skupina

Chtěl bych zkusit skenovanie počítača pre vírus ... Já bych si myslel, že o nič spoločného s Windows Live.

Si jediný užívateľ na počítači? Ste Admin?

Tiež to je len to, že keď pôjdete cez disk C, alebo aj to, keď kliknete na správu dokumentov??

Môj systém: Cohen

Processor (s):
Duálny Core 2.11GHZ
Základná doska:
Asus - M2N X SE
Pamäť RAM:
2 GB
Grafické karty (s):
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
320gb Sata
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Shaw
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Benq
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 18 január 2008, 03:12
Člen Skupina

Nie, žiadne starosti teraz - to bol problém s Live Messenger zložku verím, že mám zbaviť, a to všetko v pohode. Avšak, aj teraz majú problém s tajomnou súbor setup.exe, a skutočnosť, že priemerná pořád dostáva poąkodený ... nový príspevok čoskoro jsem přemýšlel ... hmm
Vďaka za vás pomozte
Luke
Old 18 január 2008, 17:35
Banned Skupina

Aha .... ok tak aspoň má pevnú Vášho problému - veľa šťastia s ním všetky.

Dúfam, že môžem pomôcť s niektorou z vašich problémov ... na zdravie

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.