![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som na chvíľu bola zažívajú podivný problém, ktorý môžem len predpokladať, je výsledkom nejaký vírus (hoci som len veľmi málo vedomostí vírusy!) V podstate kedykoľvek jsem prístup C: \ Documents and Settings \ Administrator, asi po 10 sekundách sa okno otvorí žiadajú, abych 'Zaregistruj sa s Windows Live ID' Prečo som bol požiadaný, aby si to? Je to niečo do činenia s konkrétny súbor na túto časť môjho počítača? I obyčajne zrušiť toto okno a nakoniec zmizne po stlačení zrušiť trikrát. Je to trochu frustrujúce problém a já bych ocenil akékoľvek svetlo niekto mohol hodit na to, prečo a ako dochádza k zastaveniu približuje. Vďaka, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych zkusit skenovanie počítača pre vírus ... Já bych si myslel, že o nič spoločného s Windows Live.
| |||
| |||
| Nie, žiadne starosti teraz - to bol problém s Live Messenger zložku verím, že mám zbaviť, a to všetko v pohode. Avšak, aj teraz majú problém s tajomnou súbor setup.exe, a skutočnosť, že priemerná pořád dostáva poąkodený ... nový príspevok čoskoro jsem přemýšlel ... hmm Vďaka za vás pomozte Luke |
|
| |||
| |||
| Aha .... ok tak aspoň má pevnú Vášho problému - veľa šťastia s ním všetky. Dúfam, že môžem pomôcť s niektorou z vašich problémov ... na zdravie |