мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Уиндоус Ливе Сигн Ин

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. сеп 2007, 15:11
Мембер Гроуп

Default Уиндоус Ливе Сигн Ин

Здраво, ја сам неко време био искусити стран проблем што ја могу само претпоставити је резултат некакав вирус (иако сам врло мало знања о вирусима!) Углавном, кад сам приступ Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ Администратор, Након отприлике 10 секунди отвори прозор од мене тражи да се 'Пријавите се на Уиндоус Ливе ИД "Зашто ми је питао за то? Да ли је то нешто за направити са посебним датотеку на овај део моје рачунар? ЈА обично отказати овај прозор, а на крају ће нестати након што притиснете отказати три пута. Она је мало од фрустрирајући проблем, и ја би светло било који никоме могли роад на то зашто се појавио и како се то излази.
Хвала,
Луке
Old 17. Мар 2008, 17:55
Аустин Гроуп

Ја бих пробати скенирање вашег рачунара од вируса ... Хтјела сам мисли да је нешто радити са Уиндоус Ливе.

Јесте ли једини корисник на рачунару? Јесте ли Ви Админ?

Исто тако не само то да кад идете преко Ц диск или то такође учинити када кликнете на Администрацијски документе??

Мы Сыстем: Цохен

Процесор (и):
Дуал Цоре 2.11ГХЗ
Матичне плоче:
Асус - М2Н Кс СЕ
РАМ меморија:
2ГБ
Графичка картица (е):
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
320ГБ Сата
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Схау
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Бенк
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 18. Мар 2008, 03:12
Мембер Гроуп

Не, не брините сад - то је био проблем са жив гласник фасциклу Вјерујем, да је добио ослободити и то је све у реду. Међутим, и сада имају проблема са тајанственом сетуп.ексе датотеку, и чињеницу да авг успомена добивање оштети ... нови пост ускоро сам размишљам ... хмм
Хвала вам за помоћ
Луке
Old 18. Мар 2008, 17:35
Аустин Гроуп

Ох .... ок добро барем има сталних проблема - пуно среће са њом све.

Надам се да ја могу помоћ у било којем од својих проблема ... живели

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може се изводити Нови Уиндоус Ливе Мессенгер - долази са Еррор. Тхересонлы1 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 25 мај 2009 13:05
Уиндоус Ливе блок Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 12 17 новембар 2008 13:41
Уиндоус Ливе Мессенгер пмаспкс Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 11 новембар 2008 00:35
Уиндоус Ливе ОнеЦаре Мацмац508 Генерал Хардуаре Цхат 2 2 јануар 2008 06:41
Уиндоус Ливе ИД и мсн тинкербелл Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 25 октобар 2007 07:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц