![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт, у мене якийсь час зазнає дивні проблеми, які я можу тільки припустити, є результатом якогось вірусу (хоча у мене дуже мало знань про віруси!), В основному, коли я доступі C: \ Documents і Settings \ Адміністратор Після приблизно 10 секунд відкриється вікно просить мене "Увійти з Windows Live ID" Чому мені потрібно зробити це? Хіба щось робити з певного файлу по цій частині мого комп'ютера? Я звичайно скасувати це вікно, і воно зрештою зникає після натискання скасувати три рази. Це трохи розчарування проблема, і я був би вдячний будь-якого освітлення будь-хто міг би викинути про те, чому це відбувається і як її зупинити Далі.
Спасибі, Луки
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я хотів би спробувати сканування комп'ютера на наявність вірусів ... Я б подумав, що нічого спільного з Windows Live.
Ви є єдиним користувачем на комп'ютері?? Ви адміністратор?? Крім того, воно тільки що робити, коли ви йдете через диск С або ж воно також можете зробити це, коли ви натиснете на документи адміністратора??
Моя система: Коен
|
|
|
|||
|
|||
|
Ні, не варто турбуватися зараз - це була проблема з папці жити, я вважаю, Messenger, позбувся цього і все це прекрасно. Тим не менше, я зараз є проблема з таємничим файлу setup.exe, а також той факт, що СР стає все пошкоджені ... нову посаду незабаром я думаю ... хмм
Дякуємо за вам допомогти Луки |
|
|
|||
|
|||
|
Ох .... ОК так принаймні він не призначив ваша проблема - удачі з нею все.
Сподіваюся, я зможу допомогти з будь-яким з ваших проблем ... ура
|